ΕΛΛΗ & ΤΑΚΗΣ: «ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ

ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ»!

ELTAKARX

 

 

 

Ποτέ δεν αμελούν, η κ. Έλλη Σούλη και ο κ. Τάκης Σπίνουλας, να απευθύνουν προς όλους τις ευχές τους, ειδικά για την Ανάσταση και το Πάσχα, κορυφαίες γιορτές της Χριστιανοσύνης και του Έθνους, που με την κορύφωση του δράματος του Θεανθρώπου, μας γεμίζουν βαθιά συναισθήματα ανθρωπιάς και σηματοδοτούν την αλλαγή στην ζωή!

Λίγη ώρα πριν την Ανάσταση, οι πολύ αγαπητοί, η Έλλη και ο Τάκης, εύχονται σε όλες και όλους, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, με υγεία, με υπομονή και προσμονή, με θέληση, μα με πρωτίστως αγάπη και ανθρωπιά, από αυτή που φέρνει το Άγιο Φως και πλημμυρίζει τις καρδιές όλων των Ανθρώπων.

«Όλα θα πάνε καλά. Το φως πάντα έρχεται μετά το σκοτάδι και το καλό πάντα επικρατεί του κακού. Σας αγαπάμε όλους», μας είπαν χαρακτηριστικά η Έλλη Σούλη και ο Τάκης Σπίνουλας και συμπλήρωσαν: «Εκ μέρους όλων των συνεργατών μας στις επιχειρήσεις «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ», «LEMONAKI», ΟΠΑΠ ΣΠΙΝΟΥΛΑ, PLAY OPAP H, PLAY OPAP C, CORFU – ZANTE S.A., ευχόμαστε σε όλες και όλους ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, υγεία, δύναμη ψυχής και κάθε ευτυχία»!

 

 

ARXLEMTR

 

 

 

KNARXOR

 

 

 

SPINOPAPDIAF