ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΛΑΜΨΗ ΑΣΤΕΡΩΝ

ΣΤΟ «LEMONAKI» ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ (25 ΦΩΤΟ)!

LEMARXXREL

 

 

 

Η πόλη του Χαϊδαρίου γιόρτασε το απόγευμα της Κυριακής 15 Δεκεμβρίου 2019 την επίσημη έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου, με την μεγάλη συναυλία που δόθηκε στην πλατεία Δημαρχείου και με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου.

Μια επιτυχημένη εκδήλωση, όπου οι Χαϊδαριώτες συνέρρευσαν μαζικά στο αίθριο του Δημοτικού Μεγάρου και υποδέχθηκαν με χαρά και ελπίδα τα Χριστούγεννα στην πόλη!

Η γιορτινή αυτή ατμόσφαιρα, όμως, δεν τελείωσε εκεί, αλλά συνεχίστηκε αμέσως μετά το πέρας της πανέμορφης συναυλίας, και πιο συγκεκριμένα, στο κορυφαίο μουσικό μεζεδοπωλείο της πόλης μας – και όχι μόνο – το «LEMONAKI», όπου η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, η φιλόξενη κ. Έλλη Σούλη, συμβάλλοντας έμπρακτα και ουσιαστικά στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου, δεξιώθηκε τους Καλλιτέχνες και τους συνεργάτες τους, εκφράζοντας με τον δικό της τρόπο, το αληθινό ευχαριστώ, που το Χαϊδάρι «φοράει τα γιορτινά του» και τα Χριστούγεννα αναβιώνουν με την καλύτερη μορφή στην καθημερινότητα μας.

Παρόντες σε αυτή την δεξίωση της κ. Έλλης Σούλη, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος κ. Βαγγέλης Ντηνιακός, οι Αντιδήμαρχοι, Μόρφη Σάββα, Μάνος Πετούσης, Φώτης Θεοδωρακόπουλος, κ.α.

 

(Στην κεντρική φώτο, στο αριστερό πλάνο, τρεις – 3 – Επτανήσιοι μαζί! Ο Κερκυραίος στην καταγωγή κ. Τάκης Σπίνουλας, στην μέση η Ζακυνθινιά σύζυγος του κ. Έλλη Σούλη και δεξιά, ο κορυφαίος μαέστρος και Κερκυραίος, κ. Γιώργος Παγιάτης.

Στο μεσαίο πλάνο, η κ. Έλλη Σούλη, η αγαπητή τραγουδίστρια κ. Σοφία Αρβανίτη και ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Βαγγέλης Ντηνιακός.

Στο δεξί πλάνο, ανεπιτήδευτη ομορφιά και ευγένεια σε μια φωτογραφία. Η κ. Έλλη Σούλη με την εξέχουσα αοιδό, κ. Λιζέτα Νικολάου).

 

Ακολουθεί μίνι φωτογραφικό ρεπορτάζ!

 

 

ARXLEMTR

 

 

 

LG1A

 

 

LG2

 

 

LG3

 

 

LG4A

 

 

LG5

 

 

LG6

 

 

LG7

 

 

 

ARXLEMTR

 

 

 

LG8

 

 

LG9

 

 

LG10

 

 

LG11

 

 

LG12

 

 

LG13

 

 

 

ARXLEMTR

 

 

 

LG14

 

 

LG15A

 

 

LG16

 

 

LG17

 

 

LG18

 

 

LG19

 

 

LG21

 

 

 

ARXLEMTR