ΣΤΟ LEMONAKI ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

 

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΟΥΤΣΟΣ!

 

AEDS

 

 

Όλο και πιο συχνά επισκέπτεται τα δυτικά προάστια της Αθήνας και ειδικότερα την πόλη μας το Χαϊδάρι ο γνωστός αθλητικογράφος – σχολιογράφος κ. Αντώνης Πανούτσος. Πριν από λίγα βράδια ο Αντώνης Πανούτσος βρέθηκε στο μουσικό μεζεδοπωλείο LEMONAKI (Στρ. Καραϊσκάκη 35 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5322122), όπου γεύθηκε τα εξαιρετικά πιάτα του καταστήματος, απόλαυσε το μουστικό πρόγραμμα και είχε κουβέντα με τους καλούς του φίλους και ιδιοκτήτες της επιχείρησης, το νυν μέλος και πρώην Πρόεδρο του ΑΟ Χαϊδαρίου κ. Τάκη Σπίνουλα και την σύζυγο του κ. Έλλη Σούλη. Κουβέντα, τόσο αθλητική, όσο και πολιτική, σχετικά με όσα διαδραματίζονται στην χώρα μας, είχε το φιλικό τετ-α-τετ του Πανούτσου με τον Τάκη Σπίνουλα και την Έλλη Σούλη.
Ο Αντώνης Πανούτσος, το τελευταίο διάστημα στο Χαϊδάρι, έχει βρεθεί στην κοπή πίτας της ΑΕ Δάσος – Δάφνη Χαϊδαρίου, αλλά και στην εκδήλωση της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Χαϊδαρίου για την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.
Ο έμπειρος δημοσιογράφος, που αρθρογραφεί καθημερινά στο Liberal.gr, ενώ στα ερτζιανά συμμετέχει στις καθημερινές παραγωγές, του Athens Voice Radio 102.5 (από τις 10 το πρωί έως τις 12) και του ΣΠΟΡ FM 94.6 (από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι), όπως είναι γνωστό θα ασχοληθεί με την κεντρική πολιτική σκηνή και αναμένεται να συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στην περιφέρεια της Β΄ Αθηνών. (Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό)

 

AEDAF6

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Τάκης Σπίνουλας, Αντώνης Πανούτσος, Έλλη Σούλη

 

AEDAF5

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο Αντώνης Πανούτσος στην εκδήλωση της ΔΗΜ. Τ.Ο. ΝΔ Χαϊδαρίου στο ΤΡΑΚ (το) cafe.

 

AEDAF3

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο Αντώνης Πανούτσος στην εκδήλωση της ΑΕ ΔΑΣΟΣ - ΔΑΦΝΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

AEDAF4

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο Αντώνης Πανούτσος με τους αθλητές των ακαδημιών της ΑΕ ΔΑΣΟΣ - ΔΑΦΝΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

AEDAF7

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Τάκης Σπίνουλας και Αντώνης Πανούτσος από επίσκεψη του τελευταίου στο μουσικό μεζεδοπωλείο "ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ" για καλό φαγητό και κουβέντα.