ΣΤΟ ΤΡΑΚ (το) ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

 

Ο ΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)!

 

TSARX

 

 

Συχνά πυκνά επισκέπτεται το Χαϊδάρι (λόγω και των στενών σχέσεων του με τον συμφοιτητή του από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, Λεωνίδα Πάντο), ο νέος, δραστήριος και πολλά υποσχόμενος πολιτικός, Σάκης Ιωαννίδης.
Την Δευτέρα που μας πέρασε, ο Σάκης Ιωαννίδης συναντήθηκε με καλούς του φίλους στον φιλόξενο χώρο του ΤΡΑΚ (το) café - bar, του γνωστού επιχειρηματία και πρώην Προέδρου του ΑΟ Χαϊδαρίου κ. Τάκη Σπίνουλα, όπου και αντάλλαξαν απόψεις για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Ο ανερχόμενος πολιτικός εκτίμησε ότι δεν θα αργήσει η ώρα που η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναλάβουν τα ηνία του τόπου. Εξήρε την εξαγγελία του Προέδρου της ΝΔ για μείωση της φορολογίας, τόσο των φυσικών, όσο και των νομικών προσώπων και επαναφορά φοροαπαλλαγών για τρίτεκνους και πολύτεκνους. Αίσθηση στους παρευρισκόμενους έκανε ο μεστός και ανθρώπινος λόγος του Σάκη Ιωαννίδη, που "ακούμπησε" τα καυτά προβλήματα της καθημερινότητας. Ενώ επίσης τόνισε ότι δεν περισσεύει κανείς από τον αδιάκοπο αγώνα του Κυριάκου Μητσοτάκη να απαλλάξει την χώρα από την καταστροφική Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Τέλος, δεσμεύτηκε ότι το Χαϊδάρι και η ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αθήνας θα παραμείνουν ψηλά στην ατζέντα των προτεραιοτήτων του, ενώ επεσήμανε δημοσίως και την έμπρακτη στήριξη του τόσο στο πρόσωπο του Προέδρου της Τ.Ο. ΝΔ κ. Μάριου Χριστόπουλου, όσο και στον επικεφαλής της παράταξης "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ" κ. Αποστόλη Θεοφίλη.
Στην συνάντηση βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Τ.Ο. ΝΔ Χαϊδαρίου κ. Μάριος Χριστόπουλος, ο πρώην Αντιδήμαρχος και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ» κ. Αποστόλης Θεοφίλης, μέλη της Τ.Ο. ΝΔ και ΟΝΝΕΔ Χαϊδαρίου, όπως και της δημοτικής παράταξης «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ», ο Πρόεδρος του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ Χαϊδαρίου κ. Δρακουλάκης, ο Πρόεδρος του Αστέρα Χαϊδαρίου κ. Γιάννης Αρβανίτης, κ.α.
Ο Σάκης Ιωαννίδης, που γεννήθηκε το 1983 στην Δράμα, είναι Οικονομολόγος - Περιφερειολόγος, πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και αιρετό μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και της Εκτελεστικής Γραμματείας (1ος σε σταυρούς) της ΝΔ. Το 2017 εξελέγη στην Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, όντας το νεότερο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Διατηρεί ασφαλιστικό γραφείο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, το όνομα του ακούγεται πολύ έντονα για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο στην δύσκολη εκλογική περιφέρεια της Β' Αθηνών.

 

PTD

 

 Τρακ (το) Cafe: Στρ. Καραϊσκάκη 47 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5819585

 

TS21

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο Σάκης Ιωαννίδης με τον πρώην Πρόεδρο του ΑΟ Χαϊδαρίου και ιδιοκτήτη του ΤΡΑΚ (το) cafe - bar, κ. Τάκη Σπίνουλα.

 

TS1

 

TS2

 

 

TS3

 

TS4

 

TS5

 

TS6

 

TS7

 

TS8

 

TS9

 

TS10

 

TS11

 

TS12

 

TS13

 

TS14

 

TS15

 

TS16

 

TS17

 

TS18

 

TS19

 

TS20

 

TS21

 

TS22

 

TS23

 

TS24

 

PTD

 

 Τρακ (το) Cafe: Στρ. Καραϊσκάκη 47 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5819585