ΣΤΗΝ 13η HORECA Η GIMA Caffe (ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΚΑΦΕΣ)!

 

GIMA HORECA

 

 

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στην Ελλάδα. Η 13η HORECA, ανοίγει τις πύλες της για όλους τους επαγγελματίες του Καφέ, των Ξενοδοχείων, της Μαζικής Εστίασης (τομείς που αποτελούν πλέον την «βαριά βιομηχανία» της χώρας μας) και από αυτό το… μεγάλο ραντεβού (9-12 Φεβρουαρίου 2018) δεν θα μπορούσε να λείπει η GIMA Caffe Hellas (ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΚΑΦΕΣ), η οποία για ακόμη φορά αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών!
Σε αυτή την έκθεση, η οποία πλέον αποτελεί διοργάνωση παγκοσμίου επιπέδου, λαμβάνουν μέρος 550 κορυφαίοι εκθέτες με ένα πλήθος από ανανεωμένες παράλληλες εκδηλώσεις, με την περαιτέρω βελτίωση των οργανωτικών δομών από την πλευρά της διοργανώτριας εταιρείας, όπως και με την στήριξη και την ηχηρή παρουσία όλων των θεσμικών φορέων της Τουριστικής Βιομηχανίας και του Επισιτιστικού κλάδου.
Η GIMA Caffe Hellas (ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΚΑΦΕΣ) μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα από την έναρξη παρουσία της στην χώρα μας, έχει ήδη αφήσει έντονα το αποτύπωμα της, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και μεγαλώνοντας συνέχεια το μερίδιο της στην αγορά, στοιχεία που την κατατάσσουν στις πιο εξελίξιμες εταιρείες του κλάδου του καφέ ανά την ελληνική επικράτεια. Σε αυτό το μεγάλο γεγονός, που λαμβάνει χώρα στο Metropolitan expo από τις 9 έως τις 12 Φεβρουαρίου, η GIMA Caffe θα βρίσκεται εκεί, προκειμένου να μας εκπλήξει ευχάριστα ακόμη περισσότερο!!!
Στο περίπτερο της (HALL 1 – STAND D20) θα βρίσκεται εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και όλο το επιτελείο της εταιρείας, όπου θα προτείνει στοχευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις στους επαγγελματίες και επισκέπτες της έκθεσης, σχετικά με τα προϊόντα της GIMA Caffe και την σύγχρονη φιλοσοφία της γύρω από τον αναπτυσσόμενο κλάδο του καφέ και της μαζικής εστίασης.
Η GIMA Caffe σας καλεί να επισκεφθείτε το περίπτερο της σε αυτή την κορυφαία παγκόσμια έκθεση (13η HORECA), η οποία θα καθορίσει και πάλι τις εξελίξεις, επιβεβαιώνοντας τον ρόλο της ως το κορυφαίο εμπορικό φόρουμ για τους επαγγελματίες του καφέ, της φιλοξενίας και της εστίασης.
Σύμφωνα με το οργανόγραμμα της Έκθεσης θα υπάρξουν διαδραστικές παρουσιάσεις, επιδείξεις και ομιλίες με επίκεντρο τον καφέ, τεχνικές και νέες τάσεις που κυριαρχούν στη διεθνή σκηνή του πιο διάσημου ροφήματος, στρατηγικές management και καινοτόμες μέθοδοι προώθησης των πωλήσεων.
Επίσης στην HORECA 2018 θα διεξαχθούν για όγδοη συνεχόμενη χρονιά τα πανελλήνια πρωταθλήματα καφέ του SCA Greece. Τα Coffee Events της HORECA θα φιλοξενήσουν τους τελικούς των πανελληνίων πρωταθλημάτων καφέ στις κατηγορίες: Barista (Δευτ., 12/02), Coffee in Good Spirit (Σάβ., 10/02), Latte Art και Brewers Cup (Κυρ., 11/02).