ΣΤΟΝ «ΜΠΑΜΠΗ» ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

 

Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

ATB4

 

 

Ολοκληρώθηκαν τα πρωταθλήματα της Α΄ ΕΠΣΠ και ένα από πλέον πιο ιστορικά σωματεία της Περιφέρειας Πειραιά, ο Ατρόμητος Πειραιά με την εκτός έδρας νίκη του με 2-1 στον Κορυδαλλό – χθες το απόγευμα Κυριακής 29 Απριλίου 2018 - επί της μαχητικής ΑΕ Θύελλας / Αχιλλέα, πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Α΄ κατηγορίας και την άνοδο του στο εθνικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Λίγη ώρα μετά την λήξη της συνάντησης σύσσωμοι οι πρωταθλητές, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες και φίλοι του συλλόγου, πανηγύρισαν… γευστικά την μεγάλη επιτυχία τους στην κορυφαία οικογενειακή ταβέρνα του Κορυδαλλού (και φημισμένο αθλητικό και πολιτικό στέκι των προαστίων μας) «Ο ΜΠΑΜΠΗΣ»!
Γνωστή η αγάπη του ιδιοκτήτη της επιχείρησης κ. Μπάμπη Πανταζόπουλου για το ποδόσφαιρο, μιας και όλοι αναγνωρίζουν ότι πάνω από όλα είναι «οικουμενικός» φίλαθλος (!), και στην κατάμεστη αίθουσα της ταβέρνας του… που βάφτηκε μπλε (χρώματα του Ατρομήτου Πειραιά / έτος ίδρυσης 1926), στήθηκε το πρώτο πανηγύρι της ομάδας για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τα φοβερά κρεατικά εδέσματα του ΜΠΑΜΠΗ, χαλάρωσαν με άφθονο κρασί και μπύρες και δήλωσαν έτοιμοι για την επόμενη αποστολή της ομάδας, όπου σε αγώνα με αντίπαλο τον Αμπελακιακό θα διεκδικήσουν τον τίτλο του υπερπρωταθλητή Πειραιά.
Να υπενθυμίσουμε, ότι πέρα από την φημισμένη οικογενειακή ταβέρνα «ΜΠΑΜΠΗΣ», που βρίσκεται λίγο πιο πάνω από το γήπεδο του ΔΑΚ Κορυδαλλού (όπισθεν φυλακών) επί της συμβολής των οδών Χειμάρας 28 & Ιθάκης, παράλληλα λειτουργεί και η πολυτελής αίθουσα εκδηλώσεων του ΜΠΑΜΠΗ (DREAM HALL) στο Σχιστό, όπου καλύπτονται πάσης φύσεως κοινωνικές εκδηλώσεις και EVENTS.

 

ATB1

 

ATB3

 

 

ATB2

 

BABAARX

 

 

 «Ο ΜΠΑΜΠΗΣ» – Οικογενειακή Ταβέρνα: Χειμάρας 28 & Ιθάκης, Κορυδαλλός, 210 5624737.

DREAM1

 DREAM HALL (ΜΠΑΜΠΗΣ) – Πολυτελή Αίθουσα Εκδηλώσεων: Αθ. Διάκου 78 (Σχιστό), Κορυδαλλός, 210 5624737.

DREAM2

 

 

 

 DREAM HALL (ΜΠΑΜΠΗΣ) – Πολυτελή Αίθουσα Εκδηλώσεων: Αθ. Διάκου 78 (Σχιστό), Κορυδαλλός, 210 5624737.