Ο PAPAGAΛΛΟΣ… ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ!

ARXPAPA

 

Δεν το λες και ότι καλύτερο να είμαστε… εσώκλειστοι (καιρό είχα να χρησιμοποιήσω την λέξη, από τότε που σπούδαζα στο Ελβετικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Βέρνης… λέμε και καμιά… χαριτωμενιά να περνάει η ώρα!), αλλά να, που σε τέτοιες καταστάσεις λοκ-νταουν, πρέπει να προσαρμοστούμε και να εγκλιματιστούμε…!!!

Και… εγκλιματιζόμαστε καλύτερα, όταν στον χώρο μας, στην εργασία μας ή, το σπίτι μας, έχουμε παρέα και τον… PAPAGAΛΛΟ μας!

Γιατί ο PAPAGAΛΛΟΣ, μία νέα και διαφορετική πρόταση στον χώρο της ποιοτικής εστίασης, ένα πανέμορφο κατάστημα, που εδρεύει επί της Μεγ. Αλεξάνδρου στην Αγία Βαρβάρα, φροντίζει – λόγω της πανδημίας και τηρώντας αυστηρές προδιαγραφές - με τις υπηρεσίες TAKEAWAY και DELIVERY, ο… εγκλεισμός μας, να γίνεται τουλάχιστον, πιο απολαυστικός!

Και επειδή, προφανώς σας… κούρασα με τον πρόλογο, σας πάω κατευθείαν στο ψητό… δηλαδή στο πλούσιο και σπέσιαλ μενού του PAPAGAΛΛΟΥ:

Πολυποίκιλες δροσερές και φρέσκιες σαλάτες (Καίσαρα, Σεφ, PAPAGAΛΛΟΣ, Αχλάδι – Μοτσαρέλα, Καλαμπόκι – Παρμεζάνα, κτλ.), 7 (!) διαφορετικά πιάτα Πατάτας, Σκορδόψωμα, Πεϊνιρλί, Τορτίγια, Νιόκι, Χοιρινές Τόμαχοκ, Ριζότο, κτλ., και πάμε και στο… Βαρύ Πυροβολικό, όπου μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 20 ειδών μακαρονάδων (PASTA), 7 είδη… ευφάνταστων και χορταστικών Μπέργκερ και άλλα 16 είδη Πίτσας!

Τα παραπάνω είναι ένα μέρος από τον πλούσιο και εκπληκτικό κατάλογο του PAPAGAΛΛΟΥ, που εν μέσω πανδημίας, φέρνει τις ποιοτικές γεύσεις στον χώρο μας, από τις 12.30 το μεσημέρι έως τις 1.30 το βράδυ!

Απλά, τα… σπάει ο PAPAGAΛΛΟΣ!

 

PAPAGAΛΛΟΣ (Hand made PIZZA – PASTA – BURGER): Μεγ. Αλεξάνδρου 123 Αγία Βαρβάρα, Τηλ.: 210 5444425 / Από τις 12.30 το μεσημέρι έως τις 1.30 το βράδυ

 

 

PAPAGALDEL

 

PROLOCK

 

 

 

PAPAGALDEL