ΜΟΝΟ TAKE AWAY (ΠΑΚΕΤΟ) ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

 

 

 

«ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ» ΤΟΥ ΣΑΡΙΑΝΟΓΛΟΥ!

 

 

foinikpak

 

 

 

 

Τα έκτακτα μέτρα στα καταστήματα εστίασης, που ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 13 Μαρτίου 2020, αναπροσάρμοσαν τα πλάνα στις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η τήρηση των κανόνων είναι το πρώτο πλαίσιο και με ανακοίνωση της η επιχείρηση Οικογενειακή Ταβέρνα «ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ» του Κώστα Σαριάνογλου, που εδρεύει στην Αγία Βαρβάρα, στα όρια με τον Δήμο Αιγάλεω, επεσήμανε ότι πλέον δεν λειτουργεί η αίθουσα εστίασης για το κοινό, αλλά κατ’ εξαίρεση και σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, μόνο η υπηρεσία παραγγελίας για το σπίτι (ΤΑΚΕ AWAY – πακέτο).

Όσοι φίλοι και πελάτες του καταστήματος, θέλουν να προμηθευτούν κάποια από τα εξαιρετικά προϊόντα της Ταβέρνας του Κώστα Σαριάνογλου για το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαρτίου 2020, μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 210 5611103 και 6972 200618, από τη μία (1) το μεσημέρι έως τις δέκα (10) το βράδυ.

Τέλος, στο μήνυμα του ο Κώστας Σαριάνογλου, προς τους φίλους και φίλες του καταστήματος, τόνισε: «Καλό κουράγιο και καλή δύναμη σε όλους. Προσοχή στην υγεία μας. Είναι στο χέρι μας να ξεπεράσουμε και αυτή την δυσκολία».


 

 

FOINIK