ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

 

 

 

 

ΣΤΟΥΣ «ΦΟΙΝΙΚΕΣ» (40 ΦΩΤΟ)!

 

 

TAVARX

 

 

 

Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι, αυτό που γίνεται στην επί πολλά χρόνια επιτυχημένη Οικογενειακή Ταβέρνα «Οι Φοίνικες» του Κώστα Σαριάνογλου (μεταξύ των ορίων Αγίας Βαρβάρας και Αιγάλεω), ένας ιδιότυπος… άγραφος Μεγάλος Διαγωνισμός!

Αφού μας (και σας) έχουν ξεσηκώσει και… ξεθεώσει με το μουσικό, ανεβαστικό, πρόγραμμα τους (για ώρες), η Αγγελική Λουκά, ο Γιώργος Παπαγεωργίου και ο Κώστας Ματσούκης, έρχονται οι λεγόμενες μικρές ώρες της νύχτας, όπου επεισέρχεται η ποιότητα. Κοινώς οι παραγγελιές και τα ζεϊμπέκικα! Και εκεί οι αριστοτέχνες της πίστας επιδεικνύουν τις ικανότητες τους, χορεύοντας ο ένας καλύτερα από τον άλλον. Σαν να είμασταν σε διαγωνισμό χορού, ή, από αυτά που βλέπουμε στην τηλεόραση (τύφλα να έχει ο ΑΝΤ1)!

Και όσο για το ρεπορτόριο; Ότι θέλεις παίζουν, η συγκεκριμένη μουσική τριπλέτα…

Ατελείωτος ο ορίζοντας τους!

Την τριπλέτα, Αγγελικής Λουκά, Γιώργου Παπαγεωργίου και Κώστα Ματσούκη, μπορείτε να την απολαύσετε, τα βράδια Παρασκευής, Σαββάτου και τα μεσημέρια της Κυριακής!

 

 

 

FOINIK

 

 

TRIMERF

 

 

 

SF1

 

 

SF2

 

 

SF3

 

 

SF4

 

 

SF5

 

 

SF6

 

 

SF7

 

 

SF8

 

 

SF9

 

 

SF10

 

 

SF11

 

 

 

DIAFNEW

 

 

 

FARXTOKDN

 

 

 

 

SF12

 

 

SF13

 

 

SF14

 

 

SF15

 

 

SF16

 

 

SF17

 

 

SF18

 

 

SF19

 

 

SF20

 

 

SF21

 

 

SF22

 

 

FOINIK

 

 

ARXFTETDN

 

 

 

SF23

 

 

SF24

 

 

SF25

 

 

SF26

 

 

SF27

 

 

SF28

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Μεγάλη ομάδα η παραπάνω, με captain τον Λεωνίδα Φούντα (ο κύριος στα δεξιά της πεντάδας)! Λίγο από Μακάμπι του Τελ Αβίβ (την παλιά καλή περί τα τέλη της δεκαετίας του 80) μου θυμίζουν! (Για την ιστορία και επειδή πάνω από όλα στηρίζουμε την εγκυκλοπαιδική γνώση… η μυθική πεντάδα της Μακάμπι, απαρτιζόταν από τους Τζάμσι, Μπέρκοβιτς, Μπάρλοου, Μαγκί, Μέρσερ)!

 

 

SF29

 

 

SF30

 

 

SF31

 

 

SF32

 

 

SF33

 

 

 

DIAFNEW

 

 

 

 

TRIMERF

 

 

 

 

SF34OK

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο Ματσούκης εξηγεί, αλλά και δείχνει, στον Παπαγεωργίου, πως, σε έναν τσακωμό… με τον Τσάκ Νόρις, τον… καθάρισε με το μπουζούκι!

 

 

SF35

 

 

SF36

 

 

SF36A

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Δύσκολη έκανε την ζωή της Αγγελικής Λουκά στην φωτογράφιση ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Απειλούσε να αποχωρήσει, εάν δεν ερχόντουσαν, ο Μάνατζερ του, ο Κομμωτής του, ο ενδυματολόγος του και η μακιγιέρ του…!

 

 

SF37

 

 

SF38

 

 

SF39

 

 

SF40

 

 

SF41

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Μίτινγκ του Σαριάνογλου ενόψει Χριστουγέννων!

 

 

FOINIK