ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ… ΦΩΤΙΑ

ΣΤΟΥΣ «ΦΟΙΝΙΚΕΣ» ΤΟΥ ΣΑΡΙΑΝΟΓΛΟΥ!

ARXTRFOIN

 

 

 

Μην τους βλέπετε έτσι (στην κεντρική φώτο), με αυτό το χαμογελο-μειδίαμα και την ευγενή πόζα…!!! Είναι… επικίνδυνοι…!!!

Το συγκεκριμένο τρίο, αν σε ανεβάσει πάνω – και αυτό γίνεται τα βράδια Παρασκευής, Σαββάτου και μεσημέρι Κυριακής – δεινοπαθείς…!!! Από τον χορό, το κέφι και την διασκέδαση!

Φωτιά το μουσικό ζωντανό πρόγραμμα που μας παρουσιάζουν στην φημισμένη οικογενειακή ταβέρνα «ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ» (στα όρια Αγίας Βαρβάρας – Αιγάλεω) του φίλου Κώστα Σαριάνογλου, η τριπλέτα, των, Κώστα Ματσούκη (κεντρική φώτο / αριστερά), Αγγελικής Λουκά (εν μέσω), Γιώργου Παπαγεωργίου (ο κύριος δεξιά).

Και για να συνοψίσουμε, λειτουργεί μοναδικά και επιτυχημένα τα τελευταία 20 και πλέον έτη η περίφημη Οικογενειακή Ταβέρνα «ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ» στα όρια Αγίας Βαρβάρας – Αιγάλεω, ένα κατάστημα το οποίο έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια των προαστίων μας και έχει φανατικούς θαμώνες από όλη την Αττική και όχι μόνο, καθώς… μυριάδες είναι αυτοί που το επιλέγουν, τόσο για τα εκλεκτά εδέσματα του, όσο και για την διασκέδαση.

Και επειδή ο Σαριάνογλου, έχει τρέλα με την ποιότητα που παρέχει, πέρα από τα σπέσιαλ κρεατικά του, ο τομέας της παροχής διασκέδασης προς τους φίλους του καταστήματος, είναι ένα από τα μεγάλα ατού του!

 

 

FOINIK

 

 

FINBOU

 

 

 

FOINIK