«ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ» ΚΑΙ ΣΑΡΙΑΝΟΓΛΟΥ

 

ΣΕ 2019… ΡΥΘΜΟΥΣ (ΦΩΤΟ)!

 

FOISAR

 

 

Ήρεμη, εγγυημένη και ανοδική πορεία, εδώ και μια 20ετία σχεδόν, για την επιτυχημένη κοσμική οικογενειακή ταβέρνα «ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ» του άψογου επαγγελματία στον χώρο της εστίασης, κ. Κώστα Σαριάνογλου. Μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ της επιχείρησης και των… μυριάδων θαμώνων της, που δικαίως έχουν φέρει το εν λόγω κατάστημα στα κορυφαία των προαστίων μας.
Ο Κώστας Σαριάνογλου και οι στενοί συνεργάτες του, όλοι αυτοί δηλαδή που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να περνάμε τέλεια, μέσω της εφημερίδα μας στέλνουν τις πιο ειλικρινείς ευχές τους για το νέο έτος 2019 με υγεία, αγάπη και ευημερία για όλες και όλους!

Πριν λίγες μέρες ο Κώστας Σαριάνογλου και η πολυμελής ομάδα των συνεργατών του έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα της επιχείρησης, μέσα σε κλίμα κατάνυξης και συνεργασίας!

Να σημειώσουμε επίσης για όλους τους φίλους – μερακλήδες ότι «ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ» κάθε εβδομάδα, από Τετάρτη έως και Κυριακή έχουν φοβερό ζωντανό μουσικό πρόγραμμα! (Ακολουθεί φωτορεπορτάζ).


 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ «ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ»: Βύρωνος 10 & Αγίας Βαρβάρας, ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, T.: 210 5611103, 6972 200618, www.oifoinikes.gr / Η αίθουσα διατίθεται και για κοινωνικές εκδηλώσεις.

 

 

 

FOINIK

 

 

SARIA1

 

 

SARIA2

 

SARIA3

 

SARIA4

 

SARSYN

 

SARIA6

 

 

FOINIK

 

 

SARIA8

 

SARIA9

 

SARIA10

 

SARIA11

 

SARIA12

 

 

FOINIK