ΜΕ ΑΡΩΜΑ… BARATO (ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ)

 

Η ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ!

 

BARA SIM BARATO

 

 

Γεύση και άρωμα από Αγία Βαρβάρα είχε η νίκη της ποδοσφαιρικής ομάδας του Κερατσινίου στην πρεμιέρα της Α΄ Πειραιά, όπου ο ιστορικός σύλλογος ξεκίνησε την προσπάθεια του για την επιστροφή στην Γ΄ Εθνική. Το Κερατσίνι νίκησε με 2-0 τον Ίκαρο Καλλιθέας και δύο δικά μας παιδιά, ο Σίμος Φούντας και ο Αλέξανδρος Μπατής, εκτός από συνεργάτες στην επιχείρηση BARATO café Αγίας Βαρβάρας, ήταν και από τους βασικούς συντελεστές της μεγάλης νίκης για το κερατσινιώτικο σωματείο. Μάλιστα ο Σίμος Φούντας (φώτο δεξιά) ήταν ο σκόρερ του πρώτου γκολ της ομάδας του Κερατσινίου, ενώ ο Αλέξανδρος Μπατής (αριστερή φώτο) για μία ακόμη φορά δέσποζε με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο.
Ο 27χρονος Σίμος Φούντας είναι η 3η χρονιά που αγωνίζεται στο Κερατσίνι. Πέρυσι (2015-2016) είχε σημειώσει 5 γκολ, ενώ την σεζόν 2014-2015 πέτυχε 8 γκολ. Πιο πριν είχε περάσει από τον Ερμή Κορυδαλλού και το Αιγάλεω.
Ο 24χρονος Αλέξανδρος Μπατής αποκτήθηκε από τον ΑΟ Χαϊδαρίου τον περασμένο Δεκέμβριο, όπου εκεί αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια και μάλιστα ήταν και αρχηγός. Με την έλευση του στο Κερατσίνι, ο Μπατής καθιερώθηκε ως βασικός, ενώ μάλιστα στο δεύτερο μισό της περασμένης περιόδου σημείωσε και 2 γκολ.
Τα υπόλοιπα μυστικά της μπάλας, αλλά και του καφέ, μπορούν να σας τα πουν από κοντά επί καθημερινής βάσης στο κορυφαίο BARATO café Αγίας Βαρβάρας.

 

BARA1

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Μπατής (αριστερά) και Φούντας (δεξιά) εν ώρα... εργασίας

 

BARA4

 

Ο Σίμος Φούντας εν δράσει...

 

BARA3

 

Ηγετική μορφή και στο Χαϊδάρι ο Αλέξανδρος Μπατής...

 

BARATO

 


 BARATO (espresso bar): Μεγ. Αλεξάνδρου 106 Αγία Βαρβάρα, 210 5622102, wu 6980 277056. Από πολύ νωρίς το πρωί έως τις 9 το βράδυ, όλες τις μέρες.

 

BARA2

 

Πανηγυρίζουν για τη νίκη οι Φούντας, Μπατής...

 

KERA

 

 

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Πρώτος πάνω από αριστερά ο Μπατής. Τρίτος κάτω από αριστερά ο Φούντας

 

BARATO

 

 BARATO (espresso bar): Μεγ. Αλεξάνδρου 106 Αγία Βαρβάρα, 210 5622102, wu 6980 277056. Από πολύ νωρίς το πρωί έως τις 9 το βράδυ, όλες τις μέρες.