…ΧΙΤΣΚΟΚΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΙΩΤΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΖΕΦΥΡΟΣ

ARXDZ

 

 

Πλήρης ανατροπή στο φινάλε, όπως στα έργα του Άλφρεντ Χίτσκοκ, επεφύλλασε το αιγαλιώτικο ντέρμπι για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, όπου ο τυπικά φιλοξενούμενος Ζέφυρος κέρδισε με 1-2 τον Διαγόρα, σε συνάντηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 30 Οκτωβρίου 2021.

Σε ένα όμορφο, γενικά, ματς, ο Διαγόρας πάταγε καλύτερα στο α΄ ημίχρονο και έδειξε ότι μπορεί να γίνεται επικίνδυνος. Στο 20΄ με κοντινή προβολή ο Μπερνικόλας, μετά από εκτέλεση φάουλ, σημείωσε το 1-0, ενώ οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν ακόμη μία – δύο κλασσικές ευκαιρίες για να πετύχουν τουλάχιστον άλλο ένα (1) γκολ.

Ο νεανικός Ζέφυρος Αιγάλεω, που όπως έχουμε γράψει, παίζει στρωτό και παραγωγικό ποδόσφαιρο, στην επανάληψη πήρε παραπάνω μέτρα στο γήπεδο, είχαν γίνει οι ανάλογες εσωτερικές αλλαγές και πάλευε μέχρι το τέλος.

Στο 89΄ ο Μίχας με σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1), ενώ στο 91΄ ο Χαλβατζόγλου με ωραίο πλασέ έξω από την μεγάλη περιοχή, έκανε την ολική ανατροπή, γράφοντας το τελικό 1-2.

Διαιτητής ο Καμπιώτης, με βοηθούς τους Σιδέρη, Κασίδη.

 

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Κωτσαδάμ, Γονιδάκης, Κετσιλής, Μπερνικόλας, Ντερβίσι, Ρήγος, Μελής (80΄ Μεταξάς), Μαρτίνος, Καλλίλας, Τσιάνος (80΄ Τσαγρής), Ευάγγελος (λ.τ. 30΄ Παπαγεωργίου – 70΄ Τσιρίγκας).

 

ΖΕΦΥΡΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Γιατράς, Νιώρας, Αριτζόγλου (75΄ Κανελλόπουλος), Παυλίδης, Καραμάνης, Μακρυγιάννης, Ζυγούρης, Αθανασόπουλος (46΄ Μαρουδιάς), Χαλβατζόγλου, Μίχας, Γριμάνης

 

* Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, Σιδέρης, Μαρτίνος, Καμπιώτης, Παυλίδης, Κασίδης

 

* Τα επόμενα 24ωρα θα σας παραθέσουμε και το μίνι – φωτορεπορτάζ από την συνάντηση.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

PROVATH

 

 

GONXYLO