…ΑΓΡΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

ΣΤΟ ΔΑΚ ΑΙΓΑΛΕΩ!

MILARX

 

Ο Διαγόρας Αιγάλεω ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 για 76΄ στο γειτονικό ντέρμπι με την ΑΕ Δάσος / Δάφνη Χαϊδαρίου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ (σε αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 3 Οκτωρβίου 2020 στο ΔΑΚ Αιγάλεω), αλλά η λήξη της συνάντησης βρήκε τα δύο σωματεία ισόπαλα με σκορ 2-2. Είχε τελικά την… άγρια ομορφιά της αυτή η γειτονική συνάντηση.

Στο 17΄ ο Τσαγρής σημείωσε το 1-0 και στο 63΄ ο Κυθνιώτης την καταγωγή, Μήλας Γονιδάκης (κεντρική φώτο) πέτυχε το 2-0. Ο ίδιος, όμως, στο 72΄, είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα λόγω εξύβρισης αντιπάλου (το άκουσε ο επόπτης και το μετέφερε στον ρέφερι) και έτσι άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.

Κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι, έχοντας και την αριθμητική υπεροχή, ξεθάρρεψαν παραπάνω, και στο 76΄ ο Αποστολίδης μείωσε σε 2-1. Στο 87΄ ο Παπαναστάσης με πέναλτι έγραψε το τελικό 2-2.

Διαιτητής ο Μπαλογιάννης με βοηθούς τους Σερμέτη και Κοντογιάννη.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Λουλούδας, Γονιδάκης, Πάλιουρας (60΄ Σταυρινάκης), Μαυρομμάτης, Βαλοδήμος (46΄ Βαρσαλάμης), Μαρτίνος Αλ., Τσιρίγκας (60΄ Σιδηρόπουλος), Μπαλλής (80΄ Γεωργούλης), Χαρατσάρης (46΄ Παπαγεωργίου), Μαργαριτόπουλος, Τσαγρής.

ΑΕ ΔΑΣΟΣ /ΔΑΦΝΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Κόρκος, Μαζωνάκης, Δακλαβάς, Γεωργιάδης, Παυλίδης, Παχατούρας (65΄ Παπαναστάσης), Αποστολίδης, Σιαδήμας, Κρομμύδας (46΄ Αποστολόπουλος – λ.τ. 75΄ Τσίγαλος), Παπαμιχαήλ, Παπαχαρίσης (46΄ Σιάτρικας).

 

GEORGKYTH