…ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΗΤΤΑ

 

 

 

 

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

RAKOPDG

 

 

 

 

Την εντός έδρας ήττα με 1-3 από τον γειτονικό Γαλαξία Περιστερίου γνώρισε ο Διαγόρας Αιγάλεω το απόγευμα του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου 2019 στο ΔΑΚ της πόλης μας για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ (σεζόν 2019-2020).

Στο 5΄ ο Γιούργας έπειτα από βαθιά μπαλιά, βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας του Διαγόρα και με ωραίο σουτ σημείωσε το 0-1. Στο 11΄ ο Μαργαριτόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Τσαγρής με κεφαλιά από το κέντρο της μικρής περιοχής έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Στο 65΄ ο Χατζηλίας έχασε μεγάλη ευκαιρία για να βάλει μπροστά στο σκορ τον Διαγόρα Αιγάλεω και στο 69΄ ο Θεοδώρου με το δεξί πόδι έκανε ωραία… λόμπα πετυχαίνοντας το 1-2. Στο 83΄ ο ίδιος παίκτης με – το αριστερό πόδι αυτή τη φορά – εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα το «Γ»… γράφοντας το τελικό 1-3.

 

 

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Αλεξόπουλος, Γονιδάκης, Τσαγρής, Βαλοδήμος (65΄ Παπαγεωργίου), Λούκας, Γεωργούλης, Μπάντος (60΄ Μπάνος), Μπάλι, Μαρτίνος Αλ., Μαργαριτόπουλος, Μπενέτος (46΄ Χατζηλίας).

 

 

ΓΑΛΑΞΙΑΣ: Παπαδιώτης, Κουτσονικολής, Κανδυλιώτης, Μαστρογιάννης, Βλάχος, Ντούπης (55΄ Ρομπάνος), Χαλκιόπουλος (46΄ Έρικ Νεμπούτ), Γιούργας (85΄ Πιτταράς), Θεοδώρου, Παπαχρήστου (77΄ Φιλιππάκης), Κατσουγιάννης.

 

 

Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, Στρίκος Ι., Βλάχος Θεοδ., Βακόλας Μ., Γονιδάκης Μ., Κοσκινάς Ι.

 

Τις επόμενες ώρες θα ακολουθήσει σχετικό φωτορεπορτάζ από τον αγώνα.

 

 

RMAK