ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΓΙΑΚΑ

 

ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ!

 

GIAK2

 

 

Μεγάλο βάρος για την ανάπτυξη των ποδοσφαιρικών ακαδημιών τους δίνουν στον Διαγόρα Αιγάλεω. Προς αυτή την κατεύθυνση λειτουργεί η ομάδα εδώ και λίγα χρόνια και θέλοντας αυτό το έργο να συνεχιστεί και να εξελιχθεί περαιτέρω, ο Διαγόρας Αιγάλεω ανακοίνωσε την ανάληψη της Τεχνικής Διεύθυνσης των τμημάτων υποδομής του από τον Στέλιο Γιάκα (κεντρική φώτο).
Ένας νέος άνθρωπος, με ποδοσφαιρική και ανώτατη ακαδημαϊκή αγωγή (ΤΕΦΑΑ), παίρνει τα ηνία σε ένα σωματείο, που σταθερά θέλει να κάνει βήματα προς τα εμπρός.
«Όραμα μας και στόχος του συλλόγου μας είναι η ανάπτυξη και ανάδειξη ταλέντων, η καλλιέργεια της αθλητικής παιδείας, διαμορφώνοντας παράλληλα, σωστά τον χαρακτήρα των αθλητών μας, βασισμένοι πάνω στις αξίες του υγιούς ανταγωνισμού και της ομαδικότητας μέσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον», μας επεσήμανε ο κ. Γιάκας και συμπλήρωσε: «Ήδη πολλά παιδιά από τις ακαδημίες του Διαγόρα στελεχώνουν το ανδρικό τμήμα και στις επόμενες ποδοσφαιρικές χρονιές, σταθερά και προσεκτικά, αποσκοπούμε όλο και περισσότερα δικά μας παιδιά να βρεθούν και να επανδρώσουν το μεγάλο τμήμα του σωματείου. Καλούμε τους γονείς και τα παιδιά να μας εμπιστευθούν, στηρίζοντας μας σε αυτή την προσπάθεια».
Ο Στέλιος Γιάκας είναι Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ με μεταπτυχιακό στην μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Κάτοχος Διπλώματος UEFA B, personal trainer, όπως επίσης και Πτυχιούχος (διαπιστευμένος) σε Ναυαγοσωστική και Πρώτες Βοήθειες. Ως ποδοσφαιριστής, έχει ξεκινήσει από τον Ήφαιστο Περιστερίου, ενώ αγωνίστηκε ακόμη σε Φωστήρα, ΠΑΕ Θράκη, Άγιαξ Ταύρου, Κανάρη Χίου, Ολ. Λιοσίων και Ερμή Κορυδαλλού. Όσο αφορά το προπονητικό κομμάτι, διετέλεσε γυμναστής φυσικής κατάστασης στον Ήφαιστο Περιστερίου (Α΄ ΕΠΣΑ και Δ΄ Εθνική), στον Χαραυγιακό, ενώ αμιγώς ως προπονητής ακαδημιών είναι τα τελευταία 5,5 χρόνια, συνεργαζόμενος με τον Άγιαξ Ταύρου και τον Διαγόρα Αιγάλεω.
Να σημειώσουμε ότι, στο Τεχνικό Επιτελείο του Στέλιου Γιάκα στις ακαδημίες του Διαγόρα Αιγάλεω θα είναι, ο Κώστας Χίος στο εφηβικό, και οι κ.κ. Διονύσης Κούμπαρης, Θοδωρής Τζαβάρας, που θα απασχολούνται στα υπόλοιπα τμήματα (αστεράκια – projunior, junior, Παμπαίδες, Παίδες). Οι προπονήσεις θα είναι επί καθημερινής βάσης, ενώ τα Σαββατοκύριακα θα υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Επίσης, σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες των ακαδημιών του Διαγόρα Αιγάλεω, υπάρχει συνεργασία με φυσικοθεραπευτή και διατροφολόγο, δωρεάν εργομετρικοί έλεγχοι και ειδικότερες μετρήσεις, έξτρα προγράμματα ενδυνάμωσης, ξεχωριστή προπόνηση τερματοφυλάκων, και φυσικά, συνεχή συμμετοχή σε τουρνουά.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα υποδομής (ωράρια, εγγραφές, κτλ.) μπορείτε να επικοινωνήσετε: Με τον Γενικό Αρχηγό των Ακαδημιών κ. Γιάννη Γονίδη ( 6936 172602) και τον Τεχνικό Υπεύθυνο κ. Στέλιο Γιάκα (6975 666980).

 

 

KALP