ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

ΒΙΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗΣ

 

VSDK

 

 

Μετά τις αποδεσμεύσεις στον Διαγόρα Αιγάλεω (οι οποίες ίσως συνεχιστούν) είχαμε και τις πρώτες ανανεώσεις ενόψει της νέας περιόδου στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε γράψει για την λύση της συνεργασίας με τους Σγαντσό, Μανίκα, Δερβίση, Γκιωνάκη, ενώ χθες η διοίκηση έκανε γνωστές τις πρώτες ανανεώσεις. Ο λόγος για τους Γιάννη Βιδάκη και Παντελή Κοτζαμανίδη, δύο από τις βασικές μονάδες της ομάδας την σεζόν που πέρασε. Ο Γιάννης Βιδάκης (φώτο αριστερά), έκανε μία εξαιρετική σεζόν (2017-2018) με τον Διαγόρα Αιγάλεω έχοντας 23 συμμετοχές και 6 γκολ, προερχόμενος από απραξία 22 μηνών, μιας και στις 29 Νοεμβρίου 2015 είχε υποστεί ρήξη χιαστών σε αγώνα με τον Χαλκηδονικό, γεγονός που τον κράτησε εκτός αγωνιστικών χώρων για σχεδόν 2 χρόνια (στάθηκε άτυχος για δεύτερη φορά, καθώς την ίδια ζημιά είχε υποστεί και σε ηλικία 16 ετών όταν έπαιζε σε ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του στο Ηράκλειο Κρήτης – ΑΟ Πετροκεφαλίου / Β΄ ΕΠΣΗ). Ο 28χρονος αριστεροπόδαρος επιθετικός, ήρθε στον Διαγόρα Αιγάλεω το καλοκαίρι του 2014. Ο κρητικός επιθετικός την πρώτη του σεζόν (2014-2015) είχε 25 συμμετοχές και 7 γκολ με τον Διαγόρα Αιγάλεω, ενώ την σεζόν 2015-2016 (μέχρι να τραυματιστεί) έπαιξε σε 6 αγώνες και σημείωσε 1 γκολ, ενώ όπως γράψαμε παραπάνω, την περίοδο που ολοκληρώθηκε είχε 23 εμφανίσεις και 6 γκολ.
Ο 28χρονος Παντελής Κοτζαμανίδης (δεξιά φώτο), που αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα της πόλης μας από τον Ολ. Χειμαδίου της Β΄ κατηγορία Λάρισας. Ο εν λόγω παίκτης, που κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη, την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2017-2018) είχε με τον Διαγόρα Αιγάλεω στην Γ΄ ΕΠΣΑ, 24 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ πιο πριν είχε αγωνιστεί με την ΠΑΕ Νίψα στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Έβρου.
Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες ανανεώσεις, ενώ το Σαββατοκύριακο θα γίνουν γνωστές και οι πρώτες μεταγραφές.

 

RMAK