ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

DKGX

 

 

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Διαγόρα Αιγάλεω ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ. Μεσολαβεί τα ταξίδι του Προέδρου της ομάδας κ. Γιαννούλη Καλλίλα (φώτο αριστερά) στην Κύθνο το προσεχές τριήμερο, όπου θα συνοδεύσει το τμήμα μπάσκετ στους εορτασμούς για την άνοδο από την Β΄ Εθνική στην Α2 Εθνική κατηγορία, και όλος ο σύλλογος έχει στραμμένο εκεί το ενδιαφέρον του, καθώς το μπασκετικό τμήμα επισκέπτεται την πατρογονική εστία, το νησί δηλαδή από όπου έλκει την καταγωγή του το αιγαλιώτικο σωματείο, και στην προκειμένη περίπτωση, εκτός από πανηγυρική, πρόκειται και για μία ιστορική αποστολή με σκοπό να χαρούν οι πολυπληθείς φίλοι του Διαγόρα στο κυκλαδίτικο νησί.
Από εβδομάδα λοιπόν τα νεότερα για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Διαγόρα Αιγάλεω, όπου ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Ιάκωβος Γονιδάκης (μεσαία φώτο) έχει κάνει την απαιτούμενη προεργασία το τελευταίο διάστημα, είχε τις επαφές του με τον προπονητή Τάσο Χατζή (δεξιά φώτο), όπου ο τελευταίος παρέθεσε την έκθεση του σχετικά με το αγωνιστικό τμήμα την σεζόν που ολοκληρώθηκε.
Να σημειώσουμε ότι την φετινή σεζόν ο Διαγόρας, από στατιστικής πλευράς έκανε την πιο ισορροπημένη πορεία των τελευταίων 4 ετών στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ, όπου μετέχει. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι την φετινή περίοδο 2017–2018 η ομάδα της πόλης μας στον 3ο όμιλο που μετείχε, έπειτα από 26 αγωνιστικές τερμάτισε στην 8η θέση με 35 βαθμούς έχοντας 11 νίκες, 2 ισοπαλίες, 13 ήττες και τέρματα 34-44, όταν την αμέσως προηγούμενη σεζόν (2016-2017) είχε έρθει 12ος με 19 βαθμούς έχοντας σε 26 αγώνες 6 νίκες, μία (1) ισοπαλία, 19 ήττες και τέρματα 21-50. Πιο ειδικά την σεζόν που ολοκληρώθηκε, είχαμε καλύτερη, πιο βελτιωμένη και ανεβασμένη απόδοση από τους νέους παίκτες, που ανέβηκαν από τα τμήματα υποδομής του Κώστα Χίου, πριν δύο χρόνια. Σε αυτή την δεύτερη χρονιά στο ανδρικό τμήμα πήραν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες, «μπολιάστηκαν» με τους πιο έμπειρους παίκτες, και το αγωνιστικό σύνολο είχε μεγαλύτερη ομοιογένεια. Η… συνταγή με τους νέους παίκτες, που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια ο Διαγόρας Αιγάλεω θα συνεχιστεί, στην ομάδα τους δείχνουν εμπιστοσύνη, καθώς στο σωματείο πιστεύουν ότι μόνο έτσι θα υπάρχει καλύτερο και πιο παραγωγικό μέλλον για τον σύλλογο, και απλώς αυτό που θα κοιτάξουν οι διοικούντες, είναι να γίνονται ακόμη πιο στοχευμένες και καλύτερες αποκτήσεις έμπειρων μονάδων, με σκοπό να ανεβαίνει το επίπεδο.
Οπότε από εβδομάδα θα έχουμε τις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις.

 

RMAK