ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

ΕΝΟΨΕΙ Γ΄ ΕΠΣΑ

 

MZBARX

 

 

Συνέχιοε ακάθεκτος την μεταγραφική του ενίσχυση ο Διαγόρας Αιγάλεω ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ. Πιο συγκεκριμένα το αιγαλιώτικο σωματείο απέκτησε τον 25χρονο ακραίο μπακ – χαφ Παύλο Μανίκα (φώτο αριστερά) που έπαιζε στην Δόξα Ζηλευτού Φθιώτιδας, ενώ έχει ξεκινήσει την καριέρα του στην Ακαδημία Σπερχειάδας, καθώς και τον 19χρονο επιθετικό Χρήστο Ζαχαριά (μεσαία φώτο), που προέρχεται από τον Όλυμπο Γυμνού Ευβοίας. Επίσης, ένα ακόμη καλό νέο σχετικά με το ρόστερ της ομάδας και τον προπονητή Τάσς Χατζή, που θα έχει ένα επιπλέον «όπλο» στα χέρια του, ήταν μία ακόμη επιστροφή – μεταγραφή. Στις υποχρεώσεις του σωματείου μετέχει κανονικά ο 25χρονος αριστερός μπακ – χαφ Μανώλης Βασιλόπουλος (δεξιά φώτο), ο οποίος επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από 8 μήνες, καθώς είχε ταλαιπωρηθεί από σοβαρούς τραυματισμούς, όπως «ζημιά» στον έσω – πλάγιο του γονάτου και εξάρθρωση κλείδας. Ο εν λόγω παίκτης, που έχει έρθει στον Διαγόρα Αιγάλεω από το γειτονικό Δάσος Χαϊδαρίου, υπολογίζεται κανονικά από τον Χατζή, ενώ η τελευταία του εμφάνιση με την ομάδα χρονολογείται από την 15η αγωνιστική της περασμένης σεζόν (2016-2017) στις 29 Ιανουαρίου 2017, στο εντός έδρας νικηφόρο (2-1) παιχνίδι του Διαγόρα με τον Γαλαξία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα ο Διαγόρας έχει αποκτήσει ακόμη, τον 35χρονο μεσοεπιθετικό Μάκη Σγάντσο από το Νεοπεντελικό, τον 27χρονο μέσο Παντελή Κοτζαμανίδη από τον Ολ. Χειμαδίου Λάρισας, τον 30χρονο χαφ Δημήτρη Γκιωνάκη από την Ιεράπολη, τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό Βασίλη Μπίρη από τον ΑΟ Χαϊδαρίου και τον 30χρονο ανασταλτικό μέσο Μάνο Γονιδάκη από την Ιεράπολη. Επίσης επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από 22 μήνες και ο 27χρονος μεσοεπιθετικός Γιάννης Βιδάκης.


 Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ ο Διαγόρας Αιγάλεω παίζει το πρωί (στις 9.45) της Κυριακής 1 Οκτωβρίου 2017 εκτός έδρας με τον Ιπποκράτη.