ΓΟΝΙΔΑΚΗ ΑΠΟ ΙΕΡΑΠΟΛΗ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Συνεχίζει την μεταγραφική ενίσχυση ο Διαγόρας Αιγάλεω ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ. Πριν από λίγες ώρες το αιγαλιώτικο σωματείο προχώρησε σε μία ακόμη σπουδαία προσθήκη, καθώς ανακοινώθηκε η απόκτηση του Μανώλη Γονιδάκη, ο οποίος προέρχεται από την συμπολίτισσα ομάδα της Ιεράπολης.
Ο 30χρονος ανασταλτικός μέσος, έλυσε την συνεργασία του με την Ιεράπολη πριν δύο μέρες και αμέσως οι ιθύνοντες τον Διαγόρα ήρθαν σε επαφή μαζί του, όπου κατέληξαν σε συμφωνία και ο παίκτης ήδη τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του Τάσου Χατζή.
Ο Μανώλης Γονιδάκης, με καταγωγή από την Κύθνο και την Κρήτη, έχει ζήσει πολλά χρόνια στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου και ξεκίνησε την ενασχόληση του με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Πρωτοέβγαλε δελτίο στον Χάνδακα Ηρακλείου (Β΄ ΕΠΣΗ) και ακολούθως έπαιξε στις Κορφές, στις Δαφνές, ενώ με τον Αλμυρό Ηρακλείου έπαιξε στην Δ΄ Εθνική και την Α΄ ΕΠΣΗ. Συνέχισε με τον Ποντιακό Νέας Σάντας στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Κιλκίς (υπηρετούσε παράλληλα στις ΕΔ) και η τελευταία του παρουσία στην Κρήτη καταγράφηκε στον Κεραυνό Ηρακλείου.
Στην πόλη μας το Αιγάλεω, ο Γονιδάκης έρχεται το 2013-2014 όπου γίνεται μέλος της Ιεράπολης και την πρώτη του χρονιά στην Γ΄ ΕΠΣΑ έχει 18 συμμετοχές, ενώ την περίοδο 2014-2015 αγωνίζεται με τα Αστέρια Δραπετσώνας στην Β΄ Πειραιά (11 συμμετοχές), ομάδα στην οποία μένει και το α΄ μισό της σεζόν 2015-2016 (8 συμμετοχές). Το υπόλοιπο β΄ μισό της περιόδου επανέρχεται στην Ιεράπολη (7 συμμετοχές), ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2016-2017) πανηγύρισε με την πρώην, πλέον, ομάδα του την άνοδο από την Γ΄ στην Β΄ ΕΠΣΑ, έχοντας καταγράψει συνολικά 10 συμμετοχές.
Ο Γονιδάκης είναι μία ακόμη έμπειρη λύση στα χέρια του προπονητή του Διαγόρα, Τάσου Χατζή, ενώ να σημειώσουμε ότι εκτός από τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, ο αιγαλιώτικος σύλλογος έχει αποκτήσει ακόμη τον 22χρονο στόπερ Βασίλη Μπίρη από τον ΑΟ Χαϊδαρίου και τον 30χρονο μέσο Δημήτρη Γκιωνάκη από την Ιεράπολη.
Οι μεταγραφές του Διαγόρα δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη και την Δευτέρα ή, την Τρίτη, οι παράγοντες του σωματείου θα ανακοινώσουν τα επόμενα μεταγραφικά τους αποκτήματα.
 Στην κεντρική φωτογραφία: Από αριστερά, ο προπονητής του Διαγόρα Αιγάλεω Τάσος Χατζής, στην μέση ο Μανώλης Γονιδάκης και δεξιά ο Υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Ιάκωβος Γονιδάκης.