«ΦΡΕΝΑΡΕ» Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Το νικηφόρο του σερί διέκοψε ο Διαγόρας Αιγάλεω, ο οποίος υποχρεώθηκε σε «λευκή» ισοπαλία (0-0) στην έδρα του απέναντι στον Προμηθέα για την 15η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.
Η ομάδα της πόλης μας δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την ξεκάθαρη υπεροχή της στο δεύτερο ημίχρονο με άμεση συνέπεια να χάσει τη δυνατότητα να βρεθεί στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και να προσεγγίσει τις προνομιούχες θέσεις του ομίλου.
Το συγκρότημα του Τάσου Χατζή μετά από αυτό το αποτέλεσμα παρέμεινε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 27 πόντους, έχοντας να επιδείξει μετά από 14 αναμετρήσεις (σ.σ. έχει κάνει το ρεπό του) 8 νίκες, 3 ισοπαλίες, 3 ήττες και συντελεστή τερμάτων 24-13.
Ο Διαγόρας έχασε τη σπουδαιότερη ευκαιρία του στο 93’ όταν ύστερα από κεφαλιά του Μηλιώνη, η μπάλα κι ενώ κατευθυνόταν προς τα αντίπαλα δίχτυα, προσέκρουσε στον συμπαίκτη του Παναγιώτη Καραγεώργο για να απομακρυνθεί στη συνέχεια από τους αντίπαλους αμυντικούς. Ο Θανάσης Καραγεώργος αποβλήθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Αρβανιτάκης, Γονιδάκης, Λαγγουράνης, Τσόπας (70’ Μακρής), Μηλιώνης, Παύλου, Πολίτης (92’ Τσεκούρας), Γεωργούλης, Καραγεώργος Θ., Καραγεώργος Π., Παπαγεωργίου (50’ Μαρινάκης).