ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Την πρώτη του φετινή ήττα σε επίσημα παιχνίδια γνώρισε ο Διαγόρας Αιγάλεω, ο οποίος στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 από τη Νέα Σμύρνη. Η ομάδα της πόλης μας, δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης σε σχέση με όσα έχει δείξει στις τρεις φάσεις του κυπέλλου ΕΠΣΑ και στις δύο πρώτες αγωνιστικές και γνώρισε την ήττα από μία αξιόμαχη αντίπαλο όπως η Νέα Σμύρνη. Βέβαια ο Διαγόρας έχει και παράπονα από την διαιτησία του Γιαννουγλίδη, ο οποίος όπως τονίζουν σε κρίσιμες φάσεις «έπαιξε» Νέα Σμύρνη. Ειδικά στα γκολ που δέχθηκε ο Διαγόρας, οι ιθύνοντες το σωματείο κάνουν λόγο για καθοριστικό ρόλο του ρέφερι. «Ο αγώνας τελείωσε όπως τελείωσε. Δεν μένουμε στην διαιτησία. Και εμείς δεν είχαμε καλή απόδοση και μοιραία γνωρίσαμε την ήττα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Διαγόρα Τάσος Χατζής.
Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το 0-1 στο 59΄, το 0-2 έγινε στο 72΄, ενώ στο 76΄ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Γονιδάκης (κεντρική φώτο). Στο 91΄ ο Καραγεώργος με πέναλτι πέτυχε το τελικό 1-2.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Στρουμπούλης, Γονιδάκης, Κορομπίλης, Λαγγουράνης, Στάνης, Μαρτίνος Αλ, Γεωργούλης, Καραγεώργος Θ., Τσεκούρας (46΄ Παπανικολάου), Πολίτης (80΄ Ανωτίδης), Βιδάκης.