ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ «ΚΥΨΕΛΗ» ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

diagoras 1

 

 

Απίστευτη δουλειά γίνεται στα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου του Διαγόρα Αιγάλεω και ειδικά από τον περασμένο Νοέμβριο, στο μέσο της περιόδου, όταν και ανέλαβε ο βετεράνος άσος της ομάδας κ. Κώστας Χίος, ως Γενικός Υπεύθυνος όλων των τμημάτων, πραγματικά έχει επιτελεστεί μία δουλειά άξια γχαρητηρίων.

 

 

Στηριζόμενος πάνω σε οργανωμένο πλάνο, ο Χίος με αρωγό σύσσωμη την διοίκηση υπό τον πρόεδρο κ. Γιαννούλη Καλλίλα, ανέπτυξε ένα ολοκληρωμένο δίκτυο στα τμήματα υποδομών και μέσα σε λίγους μήνες ο Διαγόρας Αιγάλεω έχει καταστεί μία πραγματική και μεγάλη ποδοσφαιρική «κυψέλη» νέων παιδιών.

 

Πρώτος που αγκάλιασε αυτό το πλάνο, αλλά και αυτός που στηρίζει με κάθε τρόπο το άνοιγμα της ομάδας στις μικρές ηλικίες ο Πρόεδρος κ. Γιαννούλης Καλλίλας, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του στην διοίκηση, θεωρούν ότι η επόμενη μέρα του Διαγόρα Αιγάλεω «χτίζεται» μέσα από τις ακαδημίες, έχοντας πρωτίστως ως κεντρική φιλοσοφία την συμμετοχή των νέων παιδιών στο κοινωνικό αγαθό που λέγεται αθλητισμός και ποδόσφαιρο.

 

«Ο αθλητισμός και εν προκειμένω το ποδόσφαιρο, είναι ένα παιχνίδι, όπου από μικρή ηλικία ενδυναμώνει την αλληλεγγύη και την σωστή διάπλαση των χαρακτήρων. Στο Διαγόρα δεν έχουμε αυτοσκοπό και στόχο να χτίσουμε πρωταθλητές, αλλά να φέρουμε τα νέα παιδιά κοντά στο μεγαλείο του αθλητισμού, το οποίο εκτός από το σώμα, βοηθάει και το πνεύμα», ανέφερε ο πρόεδρος κ. Καλλίλας.

 

Γενικός Υπεύθυνος των ακαδημιών του Διαγόρα είναι ο κ. Κώστας Χίος, ο οποίος είναι και προπονητής στα τμήματα Παίδων και Παμπαίδων. Στα τμήματα τζούνιορ προπονητής είναι ο κ. Ιωάννης Μακράκης, ενώ στα τμήματα προτζούνιορ και αστεράκια, προπονητής είναι ο κ. Στέλιος Γιάκας.

 

Όσο αφορά την διοικητική μέριμνα, Γενικός Έφορος Ακαδημιών και ταμίας είναι ο κ. Ιωάννης Γονίδης, Έφορος Τζούνιορ είναι ο κ. Χρήστος Κοσμάς, ενώ συνδετικό κρίκος μεταξύ διοίκησης και ακαδημιών είναι ο Γενικός Αρχηγός κ. Ιάκωβος Γονιδάκης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με εγγραφές στα τμήματα υποδομής του ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ, μπορείτε να επικοινωνήσετε: Ιωάννης Γονίδης (6936 – 172602), Κώστας Χίος (6932 – 212692).

diagoras 2

 

diagoras 3

 

 

 

diagoras 4

 

diagoras 5