ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ

ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

EFARX

 

 

Η “ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΙΚΗ” ιδρύθηκε το 1991 από τον Ιάκωβο Γονιδάκη με αντικείμενο την κατασκευή χειροποίητων εκκλησιαστικών ξυλόγλυπτων και επίπλων, όπως Αναλόγια, Βιτρίνες, Επιταφίους, Δεσποτικούς Θρόνους, Καρέκλες και Πολυθρόνες Εκκλησίας, Προθέσεις, Παγκάρια, Πόρτες, Τραπεζάκια, Ανθοστήλες, Προσκυνητάρια Περιφοράς, Κινητά Προσκυνητάρια, Προσκυνητάρια, Στασίδια, Τέμπλα, Απορροφητικά και άλλα, σε σκάλισμα, Βυζαντινό, Μπαρόκ, Λαϊκό και Άμπελο, όπως και Εικόνες!

Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται με τα καλύτερα υλικά και τις καλύτερες προδιαγραφές, για μεγαλύτερη αντοχή και ανθεκτικότητα στον χρόνο.

Η “Εκκλησιαστική Ξυλογλυπτική” του Ιάκωβου Γονιδάκη, δημιουργεί, Ξυλόγλυπτα Τέμπλα και Εκκλησιαστικά Έπιπλα λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες των Ιερών Ναών και κινείται πάντοτε στα πλαίσια της Ιεράς Ιστορίας και Παράδοσης της Εκκλησίας.

Στην ιστοσελίδα www.xilogliptiki η εταιρεία παρουσιάζει και παραθέτει δείγματα από την δουλειά της, που κοσμούν πολλούς Ιερούς Ναούς, Μοναστήρια, Αρχονταρίκια, Εξωκκλήσια, Ιδιωτικούς Ιερούς Ναούς, τόσο στην Ελλάδα, όσο στο Εξωτερικό, αλλά και στους Άγιους Τόπους.

 

 

GONXYLO

 

 

EF1a

 

 

EF1

 

EF2

 

EF3

 

EF4

 

EF5

 

EF21

 

 

EF6

 

EF7

 

 

GONXYLO

 

 

EF8

 

EF9

 

EF11

 

 

EF22

 

 

EF12

 

EF13

 

EF15

 

 

EF23

 

 

EF16

 

EF17

 

EF24

 

 

EF18

 

EF19

 

EF25

 

EF26

 

 

GONXYLO