ΣΤΟ «ΚΑΦΕ ΡΕΘΕΜΝΟΣ» ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ

ARXMARK

 

 

Το πρωϊ της Τρίτης 12 Απριλίου 2022 ο πρώην Υπουργός Προστασίας κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Δυτικό Τομέα Αθήνας στις επικείμενες εθνικές εκλογές, βρέθηκε στην πόλη μας την Αγία Βαρβάρα, στο πλαίσιο των επισκέψεων, που διενεργεί το τελευταίο διάστημα σε όλα τα προάστια μας.

Στην πόλη μας, ο κ. Χρυσοχοϊδης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ κ. Μανώλη Ζερβάκη και μέλη της οργάνωσης, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Αγίας Βαρβάρας, όπου ο πρώην Υπουργός, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρο Μίχο, τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βασίλη Βόσσο, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους.

 

MARK23

«Φιλική και πολύ χρήσιμη επίσκεψη του Μιχάλη Χρυσοχοίδη στο Δημαρχείο μας και συζήτηση για τα θέματα του Δήμου, της Δυτικής Αθήνας, της Αυτοδιοίκησης και της ζωής των ανθρώπων εδώ», σημείωσε στον προσωπικό του διαδικτυακό λογαριασμό ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, κ. Λάμπρος Μίχος.

Κατόπιν, ακολούθησε μία μικρή μίνι περιοδεία του κ. Χρυσοχοϊδη πέριξ της πλατείας Αγίας Ελεούσης, όπου μίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες της Αγίας Βαρβάρας, και ακολούθως, έκανε, καθιερωμένη στάση, όπως συνηθίζεται από όλους, στο περίφημο Καφέ – Ρακάδικο «ΡΕΘΕΜΝΟΣ» του Μάρκου Θεοδωράκη, όπου η συζήτηση συνεχίστηκε σε πιο χαλαρό κλίμα.

Στην μεγάλη παρέα, στο Καφέ – Ρακάδικο «ΡΕΘΕΜΝΟΣ», παραβρέθηκε και ο συμπολίτης μας, πρώην Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, κ. Θεόδωρος Βόσσος.

 

 

RETHE

 

 

MARK1

 

 

MARK2

Από αριστερά, ο κ. Θεόδωρος Βόσσος, ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και ο κ. Μανώλης Ζερβάκης

 

 

MARK3

 

MARK4

 

 

MARK5

 

MARK5a

 

 

MARK6

 

 

MARK7

 

MARK8

 

 

MARK9

 

MARK10

 

MARK11

 

 

RETHE

 

 

MARK12

 

MARK13

 

MARK15

 

MARK16

 

MARK17

 

MARK18

 

MARK19

 

MARK20

 

MARK21

 

MARK22

 

markex2a

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αγίας Βαρβάρας κ. Δημήτρης Σωτηρόπουλος με τον κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη

 

 

RETHE