ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ… ΡΙΖΕΣ

ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Ο ΛΑΔΑΣ!

LADGOUARX

 

 

 

 

Στα… πάτρια και γνώριμα ποδοσφαιρικά εδάφη της ομάδας από την οποία ξεκίνησε και έπαιξε για αρκετά χρόνια, του Δάσους Χαϊδαρίου, επέστρεψε μετά από τρία (3) χρόνια ο Γιάννης Λαδάς, προκειμένου να ενισχύσει τον σύλλογο στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ.

Ο υψηλόσωμος επιτελικός μέσος, πήρε την ελευθέρας του από την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και πλέον θα τεθεί και επίσημα στην διάθεση του προπονητή του Γιάννη Μπαραϊκταρίδη για το υπόλοιπο της σεζόν 2019-2020.

Ο Χαϊδαριώτης Γιάννης Λαδάς έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Δάσους Χαϊδαρίου, αργότερα έπαιξε στην ομάδα Νέων του ΑΟ Περιστερίου και κατόπιν επέστρεψε στο Δάσος Χαϊδαρίου και το πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ, όπου την σεζόν 2014-2015 είχε 22 συμμετοχές, την περίοδο 2015-2016 15 συμμετοχές και στο α΄ μισό της περιόδου 2016-2017 έπαιξε σε 4 ματς. Στο μέσο της σεζόν 2016-2017 και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2017 ο Λαδάς μετακινήθηκε στην γειτονική ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, παίζοντας με την φανέλα της σε 8 παιχνίδια της Α΄ ΕΠΣΑ με προπονητές, διαδοχικά, τον Ηλία Ράμμο και τον Κώστα Κωνσταντινίδη.

Ακολούθως, λόγω βεβαρημένου επαγγελματικού προγράμματος, ο Γιάννης Λαδάς δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τα απαιτητικά προπονητικά προγράμματα της ΑΠΕ τις τελευταίες δύο (2) σεζόν. Το καλοκαίρι που πέρασε, ο 25χρονος παίκτης, επανήλθε και πάλι στα τερέν, ξεκίνησε προπονητικό πρόγραμμα, και ήρθε σε επαφή με τους παράγοντες της ΑΕ Δάσος – Δάφνη Χαϊδαρίου, προκειμένου να μπορέσουν να διαμορφώσουν ένα πρόγραμμα συνεργασίας, έτσι ώστε να μην έχει πρόβλημα με την επαγγελματική του ενασχόληση και παράλληλα να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του.

Μια ομάδα, η οποία είναι συνδεδεμένη με όλη την οικογένεια του, καθώς στο Δάσος Χαϊδαρίου υπήρξε παίκτης ο πατέρας του Δημήτρης Λαδάς, ενώ σε αυτή την χρονική περίοδο θα βρει συμπαίκτη στην ομάδα, τον αδελφό του Παναγιώτη.

Τελευταία συμμετοχή του Γιάννη Λαδά με το Δάσος Χαϊδαρίου, καταγράφεται στις 13 Νοεμβρίου 2016, όταν το Δάσος Χαϊδαρίου είχε κερδίσει με 1-0 εντός έδρας την ΑΕ Ιλίου.

Τέλος, ο Χαϊδαριώτης παίκτης στον αποχαιρετισμό του προς την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, επεσήμανε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παράγοντες, αλλά και τους προπονητές και τους συμπαίκτες που είχα στην ομάδα στο β΄ μισό της περιόδου 2016-2017, όταν ο σύλλογος αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην Α΄ Αθήνας. Εύχομαι στην ιστορική ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, της οποίας είχα την τιμή να φορέσω το έμβλημα στο στήθος μου, στο τέλος αυτής τη σεζόν να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην Α΄ κατηγορία της Αθήνας. Δυστυχώς, επαγγελματικοί λόγοι δεν μου επέτρεψαν να είμαι συνεχώς παρών σε αυτό το ιστορικό ποδοσφαιρικό κλαμπ της Δυτικής Αθήνας. Έκανα, όμως, φίλους και μαθαίνω πάντα τα νέα της ομάδας. Για μένα αρχίζει μια νέα φάση, όπου ως ερασιτέχνης, θα βοηθήσω την ομάδα της καταγωγής μου, την ΑΕ Δάσος – Δάφνη Χαϊδαρίου».

 

Στην κεντρική φώτο, αριστερά ο Γιάννης Λαδάς και δεξιά ο Γεν. Γραμματέας της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, Θεόδωρος Γουρνάς.

 

 

 

KALPN