ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ “CAPTAIN” ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΔΑ

Η ΑΕ ΔΑΣΟΣ ΔΑΦΝΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ARXLAD1

 

 

Γράψαμε χθες για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕ ΔΑΣΟΣ ΔΑΦΝΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ από τον Παύλο Σταυρόπουλο, και πλέον η διοίκηση του συλλόγου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ, άρχισε την υλοποίηση του προγραμματισμού και σχεδιασμού σχετικά με το έμψυχο δυναμικό.

Πρώτος και ιεραρχικά, αλλά και… ιστορικά, άνοιξε αυτόν τον κατάλογο, ο εκ των αρχηγών του ποδοσφαιρικού τμήματος, Παναγιώτης Λαδάς, ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα.

Ο 32χρονος στόπερ, αποτελεί σαρξ εκ της σαρκός του χαϊδαριώτικου σωματείου, καθώς μαζί με τον αδελφό του Γιάννη, συνεχίζουν την οικογενειακή παράδοση, του πατέρα τους, Δημήτρη, που φόρεσε και αυτός την φανέλα του συλλόγου, τις δεκαετίες του 80 και 90.

Ο δυναμικός αμυντικός Παναγιώτης Λαδάς, έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του συλλόγου, έπαιξε στο ανδρικό τμήμα μέχρι το 2013-2014 (18 Ιανουαρίου 2014), οπότε και διέκοψε την παρουσία του, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Επέστρεψε στις επάλξεις του σωματείου, πέντε (5) χρόνια αργότερα (17 Φεβρουαρίου 2019) και από τότε δηλώνει μάχιμος αγωνιστικά, στις καλές, αλλά και στις δύσκολες του συλλόγου.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2021-2022) στον 4ο όμιλο της Γ΄ ΕΠΣΑ, ο Λαδάς έπαιξε σε εννέα (9) ματς, με την καλύτερη στιγμή του σε επίπεδο γοήτρου, να αποτελεί η συμμετοχή του, ως αρχηγός μάλιστα, στην μοναδική νίκη (2-0) της ομάδας του στο πρωτάθλημα, στο τοπικό ντέρμπι (5 Φεβρουαρίου 2022 / 12η αγωνιστική) με τον Αστέρα Χαϊδαρίου.

Η σχετική κεντρική φώτο του Παναγιώτη Λαδά, είναι από εκείνη την μεγάλη μέρα γοήτρου, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον σύλλογο του.

 

 

RMAK