ΤΑΣΟΣ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ:

 

"ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ"

 

 

FRONT2

 

 

 

 

Διότι από τις ιδεοληψίες σας, την ανικανότητά σας και την υποκρισία σας, συνεχώς μειώνεται η ποιότητα ζωής των κατοίκων του Χαϊδαρίου .

Είναι αδιαμφισβήτητη αλήθεια ότι τα τραγικά γεγονότα της Ανατολικής Αττικής του περασμένου Ιούλη απομυθοποίησαν ΟΛΟΥΣ τους βαρόνους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οι πολίτες ζητούν πλέον ανθρώπους νέους με γνώση και πραγματική αγάπη για την πόλη τους.

 

Είναι ακόμη αλήθεια ότι την τελευταία πενταετία και στο Χαϊδάρι ζήσαμε και ζούμε την απομυθοποίηση του ηθικού πλεονεκτήματος που έλεγαν πώς είχαν δεκαετίες τώρα μια κατηγορία πολιτών, ζήσαμε και ζούμε στην κορύφωσή της την υποκρισία της Δημοτικής Αρχής και φυσικά ζούμε χειροπιαστά τα αποτελέσματα της σοφής Λαϊκής παροιμίας, ότι τη δόξα πολλοί την εμίσησαν το χρήμα ουδείς.

 

Θα σας απαριθμήσω σύντομα μια δεκάδα σοβαρότατων προβλημάτων.

 

1. Αφού επάξια κατακτήσαμε το τίτλο της πιο βρώμικης πόλης τώρα που αποκτήσαμε απορριμματοφόρα ...δεν έχουμε προσωπικό.

 

2. Χάσαμε από τον κορμό της πόλης την λεωφορειακή γραμμή 876 χωρίς καμία κινητοποίηση.

 

3. Πέρασαν πέντε χρόνια που στρογγυλοκαθίσατε στην καρέκλα του Δημάρχου και ενώ υπάρχει η λεωφορειακή γραμμή 892, σύνδεση μεταξύ του σταθμού ΜΕΤΡΟ Αγία Μαρίνα και του Αττικού Νοσοκομείου δεν υπάρχει.

 

4. Πόσα χρόνια δημαρχίας χρειάζεστε για να φωτισθεί επαρκώς μια μικρή περιοχή. Ελάτε στον Ελαιώνα να δείτε τη διαφορά μεταξύ Χαϊδαρίου και Αιγάλεω.

 

5. Πέντε ολόκληρα χρόνια κάνατε για να κλαδέψετε τα μεγάλα δένδρα. Σας το αναφέραμε στις Λαϊκές Συνελεύσεις του 2014 και του 2016 και ήρθατε το 2019.

 

6. Πέντε χρόνια τώρα το παράνομο παρκάρισμα ΖΕΙ και Βασιλεύει.

 

7. Ειλικρινά εκπλήσσομαι για την συμπεριφορά σας κύριε Δήμαρχε προς τους επιχειρηματίες της Στρατάρχου Καραϊσκάκη που σας ψήφισαν και όχι μόνο.

Γνωρίζετε ότι πληρώνουν Ενοίκιο, ΦΠΑ, Φόρο Εισοδήματος, Προκαταβολή Φόρου και Ασφαλιστικές εισφορές ενώ οι πλανόδιοι του δρόμου ΟΧΙ.

 

8. Κλείσατε χωρίς ντροπή το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης όταν άλλοι Δήμαρχοι τα εκσυγχρονίζουν λειτουργώντας και πρωϊνό ωράριο, σε μια δύσκολη περίοδο για τους ηλικιωμένους αφού για παράδειγμα οι τράπεζες καταργούν σε λίγο τα ταμεία και οι δημότες θα χρειάζονται επιμόρφωση για την χρήση των ΑΤΜ.

 

9. Μία κυρία μου ζήτησε να γράψω ένα άρθρο με τίτλο, Ο Γολγοθάς μιας νέας μητέρας να κυκλοφορεί με το παιδικό της καρότσι στο Χαϊδάρι, αναδεικνύοντας την ανικανότητά σας στο μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης έστω και μικρών πεζοδρομίων.

 

10. Το άκρον άωτον της υποκρισίας σας είναι το γεγονός ότι δεν δεχόσαστε κονδύλια από το ΕΣΠΑ της Ευρώπης για έργα υποδομών στην πόλη μας λόγω Ιδεοληψιών, από την άλλη όμως δέχεστε τις υψηλές σας αμοιβές από τους Κακούς Δανειστές.

 

Υ.Γ. Αλήθεια κ. Δήμαρχε που πήγε η Διεκδικητικότητα και η Αγωνιστικότητα της Λαϊκής Συσπείρωσης. Θυμάστε τι γινόταν με τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας και την θεμελίωση του Αττικού Νοσοκομείου. Μήπως έχετε εκπαιδευτεί να αντιμετωπίζετε μόνο τους γνήσιους κεντροδεξιούς.

 

 

ΤΑΣΟΣ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ
Στέλεχος ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ
Πρώην Αντιδήμαρχος

 

 

 

AKMONSA