Ξεκινούν και φέτος οι «Βραδιές Κινηματογράφου»

από το Δήμο Χαϊδαρίου Κάθε Δευτέρα στο Cine «Κατερίνα»

 

 

 

 

 

KATE 01

 

 


Το σταθερό ραντεβού μας στο θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «ΣΙΝΕ Κατερίνα» (Δαβάκη 18)ανανεώνεται και φέτος το καλοκαίρι. Στις 7 Αυγούστου ξεκινά τις προβολές του, κάνοντας πρεμιέρα με την παιδική ταινία «Ψάχνοντας την Ντόρι».
Για πάνω από ένα μήνα θα απολαύσουμε ταινίες από όλον τον κόσμο που θα μας προσφέρουν άφθονο γέλιο, συγκίνηση, θα μας ψυχαγωγήσουν ποιοτικά και θα μας εκπαιδεύσουν. Και φέτος διατηρούμε τις δωρεάν προβολές κάθε Δευτέρα, όπως πραγματοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία και πέρυσι, ως ένδειξη ουσιαστικής αλληλεγγύης και ανακούφισης μέσα στην κρίση. Δίνουμε έτσι ως Δήμος ανάσα ψυχαγωγίας στους κατοίκους του Χαϊδαρίου αλλά και της Δυτικής Αθήνας. Γιατί πιστεύουμε ότι η τέχνη μπορεί να μας γεμίζει αισιοδοξία και μας φωτίζει το δρόμο.
Η είσοδος θα γίνεται με πρόσκληση (για 2 άτομα) και ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ θα μπορούν να την προμηθευτούν από το Γραφείο της Κοινωνικής Υπηρεσίας στο ισόγειο του Δημαρχείου Χαϊδαρίου (Στρ. Καραϊσκάκη 138 & Επαύλεως) με την προσκόμιση Αστυνομικής Ταυτότητας ή την ημέρα της προβολής από την είσοδο του κινηματογράφου.

 

Το Πρόγραμμα των Προβολών

 

Ψάχνοντας την Ντόρι (FindingDory) – Δευτέρα 7/8 στις 20:30

Animation 2016 | Έγχρ. | Διάρκεια: 97'

Αμερικάνικη ταινία, σκηνοθεσία Άντριου ΣτάντονΆνγκουςΜακΛέιν

Ένα χρόνο μετά την επιστροφή του Νέμο στο σπίτι του είναι η σειρά της ξεχασιάρας Ντόρι να ηγηθεί μιας νέας αναζήτησης. Η συμπαθέστατη μπλε ψαρίνα ξεκινά μια επικίνδυνη εκστρατεία για να βρει την οικογένειά της στην άλλη άκρη του ωκεανού.

 

Το Ανθρώπινο Κεφάλαιο (IlCapitaleUmano)- Δευτέρα 14/8 στις 20:30
Δραματική 2013 || Διάρκεια: 111'
Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Πάολο Βίρτζι με τους: ΦαμπρίτζιοΜπεντιβόλιοΒαλέρια ΓκολίνοΒαλέρια Μπρούνι ΤεντέσκιΜατίλντεΤζιόλι
Την παραμονή των Χριστουγέννων ένα αυτοκινητικό ατύχημα θα ενώσει με μοιραίο τρόπο τις ζωές των μελών δυο ιταλικών οικογενειών.


Ο Εξαιρετικός Κύριος LazharMonsieurLazhar-Δευτέρα 21/8 στις 20:30
Δραματική 2011 || Διάρκεια: 93'
Καναδέζικη ταινία, σκηνοθεσία ΦιλίπΦαραλντό με τους: Μοχάμεντ ΦελάγκΣόφιΝέλιςΕμιλένΝερόν
Ένας Αλγερινός που ζητάει πολιτικό άσυλο στον Καναδά προσλαμβάνεται ως δάσκαλος σε ένα δημοτικό σχολείο, αντικαθιστώντας μια δασκάλα η οποία αυτοκτόνησε μέσα στην τάξη.


Βαϊάνα (Moana) Δευτέρα 28/8 στις 20:30

Animation 2016 | Διάρκεια: 107'
Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντον ΧολΡονΚλέμεντς

Όταν στην Αρχαία Πολυνησία μια παλιά κατάρα απειλεί να καταστρέψει το νησί της Βαϊάνα, της νεαρής κόρης του τοπικού φύλαρχου, εκείνη ακούει το κάλεσμα του ωκεανού και ξεκινά μια θαλάσσια περιπέτεια για να λύσει τα μάγια.


Πού Πάω, Θεέ μου; (Quo Vado?)- Δευτέρα 4/9 στις 20:30

Κωμωδία 2016 || Διάρκεια: 86'

Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία ΤζενάροΝουνζιάντε με τους: ΚέκοΖαλόνεΕλεονόρα Τζιοβανάρντι

Βυθισμένος στη ρουτίνα του δημοσίου υπαλλήλου, ο Κέκο πέφτει θύμα του νέου νόμου περί κινητικότητας και εθελούσιας εξόδου. Αντιστέκεται όσο μπορεί, αλλά η κυβερνητική υπεύθυνη είναι αποφασισμένη να τον στείλει μέχρι και… τον Βόρειο Πόλο για να τον κάνει να παραιτηθεί.


Τρεχάτε Ποδαράκια μου (Ozzy)
Δευτέρα 11/9 στις 20:30

Animation 2016 | Έγχρ. | Διάρκεια: 90'

Ισπανο-καναδική ταινία, σκηνοθεσία Αλμπέρτο ΡοντρίγκεζΝάτσο Λα Κάσα

Το αξιαγάπητο μπιγκλΌζι φιλοξενείται για ένα μήνα στην υποτιθέμενα υπερπολυτελή πανσιόν για σκύλους «Γάργαρο Ρυάκι». Μόνο που η σκληρή αλήθεια είναι ότι αυτή αποτελεί μια επιχείρηση-βιτρίνα η οποία καλύπτει μια φυλακή υποχρεωτικής εργασίας.


PersonalShopper
: ΗΒοηθός- Δευτέρα 11/9 στις 22:30

Σινεφίλ 2016 | Έγχρ. | Διάρκεια: 105'

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία ΟλιβιέΑσαγιάς με τους: Κρίστεν ΣτιούαρτΛαρς ΈιντινγκεΣιγκρίντΜπουαζίζ

Η Μορίν είναι μια Αμερικανίδα που δουλεύει στο Παρίσι ως προσωπική βοηθός αγορών ενός τοπ μόντελ. Έχοντας χάσει πρόσφατα τον δίδυμο αδερφό της και διατηρώντας την ικανότητα, όπως κι εκείνος, να επικοινωνεί με τα πνεύματα, προσπαθεί να μιλήσει μαζί του τη στιγμή που κάποιος άγνωστος της στέλνει μηνύματα στο κινητό.