ΟΜΟΦΩΝΑ

ΞΑΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣΔΑ

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ

 

 

PAXAT arxiki

 

Όταν είσαι, κατά γενική ομολογία, επιτυχημένος ποιος να σε αμφισβητήσει;

 

Ο Δήμαρχος Περιστερίου -που στις τελευταίες δημοτικές εκλογές πήρε το εντυπωσιακό

 

ποσοστό του 74,18%  από την πρώτη Κυριακή-

 

δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν στον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο

 

Δυτικής Αθήνας…

 

Επανεξελέγη πρόεδρος του ΑΣΔΑ για μια ακόμη τετραετία και μάλιστα ομόφωνα!

 

 

 

PAXAT 03

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

 

Θερμές ευχαριστίες στους συναδέλφους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους

 

 

για την ομόφωνη επανεκλογή μου

 

 

στην Προεδρία των Δήμων Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ).

 

 

Ανδρέας Παχατουρίδης

 

 

PAXAT 01

 

Ποιος είναι Ανδρέας Παχατουρίδης

Ο Ανδρέας Παχατουρίδης αποτελεί γόνο προσφυγικής οικογένειας, η οποία εγκαταστάθηκε και συνδέθηκε με τον τόπο του Περιστερίου από το έτος 1922, όταν το Περιστέρι ήταν ακόμη συνοικισμός της πόλεως των Αθηνών. 

Στους δέκα μεγαλύτερους δήμους της χώρας ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης στις δημοτικές εκλογές του 2019 κατάφερε να επανεκλεγεί από την πρώτη Κυριακή, ξεπερνώντας σε ποσοστό το 74%! Ένα ποσοστό κορυφαίο για τα εκλογικά δεδομένα.

Ο κ. Παχατουρίδης είναι ο μοναδικός Δήμαρχος που έχει καταφέρει να επανεκλεγεί σε πέντε (5) συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, ανεβάζοντας το εκλογικό ποσοστό του.

Εξελέγη Δήμαρχος του Περιστερίου, για πρώτη φορά, το έτος 2002. Το 2006 επανεκλέχθηκε από την 1η Κυριακή, με ποσοστό ρεκόρ, για τους τέσσερις μεγαλύτερους Δήμους της χώρας, 47%. Το 2010 για 3η φορά με ποσοστό ρεκόρ 66%, κατακτώντας και τότε την πρωτιά σε πανελλαδικό επίπεδο. Το 2014 για 4η φορά κατάφερε ένα ακόμη εκλογικό θρίαμβο με ποσοστό 62%! 

Ο Ανδρέας Παχατουρίδης χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρως από τα στοιχεία του δυναμισμού, του εκσυγχρονισμού και της δημιουργικής πορείας για τον τόπο του. 

Από την ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του ως Δημάρχου, και σε συνεργασία με τους φορείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι μόνον, δρομολόγησε τα μεγάλα για τον τόπο του έργα υποδομής.

Ιδιαίτερο βάρος έδωσε στις πρωτοπόρες κοινωνικές δομές του Δήμου Περιστερίου (Καθήκον κατ' οίκον, Σε έχω έννοια, Από την πρώτη μέρα δίπλα τους, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικά Ιατρεία & Φαρμακεία κ.α.).

 

PAXAT 04

 

PAXAT 05

 

PAXAT 06