«ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

 

 

limnh arxikh

 

 

Φτάνει πια με την «μιντιακή» ασυδοσία και όχι μόνο των Δημοτικών Συμβούλων της «Ανάπλασης Αιγάλεω». Φαίνεται πως η ήπια στάση σύσσωμης της αντιπολίτευσης του Δήμου στα συνεχόμενα ατοπήματα της διοίκησης του Δήμου που μένει μόνο στις συστάσεις εντός των «τειχών» του Δημοτικού Συμβουλίου, έχει εκληφθεί ως αδυναμία. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Τελευταίο κρούσμα αυτής της λαίλαπας παραπληροφόρησης, αφορά το ενυπόγραφο άρθρο στην εφημερίδα «Η Πόλη Μας» σχετικά με τη λίμνη εντός του Άλσους Αιγάλεω «Μπαρουτάδικο» σχετικά με τον καθαρισμό και την επαναλειτουργία της μετά από 25 χρόνια.

Θα ήθελα λοιπόν να ενημερώσω τους συνδημότες μας και φυσικά τον εν λόγω Δημοτικό Σύμβουλο, που υπογράφει το κείμενο,  ότι η λίμνη είχε καθαριστεί και επαναλειτουργήσει το 2013 επί Διοίκησης του κ. Χρήστου Καρδαρά και μάλιστα με την παρουσία στην όλη διαδικασία και του νυν Αντιδημάρχου κ.Νικολάου Νικητάκη.

Καλό λοιπόν είναι πριν διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις, μόνο και μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους, να ενημερώνονται πρώτα, έστω και από τους Αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους της παράταξης που ανήκουν, γιατί αλλιώς προχωράνε σε (συνεχόμενα) λάθη που εκθέτουν τον εαυτό τους, την διοίκηση του Δήμου και την ίδια τους την παράταξη.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΟΜΕΛΕΤΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ »

 

 

 

 

 

Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ:

limnh 2

 

 

 

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ:

 

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟ


Το υδάτινο στοιχείο έκανε αισθητή τη παρουσία του στο Άλσος Αιγάλεω «Μπαρουτάδικο». Οι επισκέπτες του πλέον αντικρίζουν μια ιδιαίτερη εικόνα, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η επαναλειτουργία της τεχνητής λίμνης.

Η λίμνη έχει γεμίσει νερό και εκτός από τον καταρράκτη έχουν προστεθεί και πίδακες. Ο καθαρισμός της θα στηρίζεται κυρίως με φυσικές διεργασίες (ειδικά βακτήρια, βιολογικό φίλτρο κ.λπ.) και ο έλεγχος κουνουπιών θα γίνεται με ειδικό σκεύασμα, χωρίς τοξικές χημικές ουσίες, με βάση τη σιλικόνη.

Προβλέπεται ειδικός φωτισμός και σε πρώτη φάση τοποθέτηση υδρόβιων και υδροχαρών φυτών, όπως νούφαρα, ίριδες, κάλες κ.λπ.

Για να διατηρηθεί η λίμνη σε καλή κατάσταση, εκτός από τις ειδικές διεργασίες καθαρισμού, είναι απαραίτητη η υπεύθυνη συμπεριφορά όλων μας!