ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ

 

ΚΑΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ

 

 

Ο ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΧΑΙΟ!

 

 

ARXNEKR

 

 

Άτυχο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον 45χρονο κάτοικο Αγίας Βαρβάρας, πατέρα δύο (2) παιδιών, Γιάννη Τσατσάνη («Σπανός») και βετεράνο ποδοσφαιριστή του «ΑΟ Κεραυνός Αγίας Βαρβάρας», καθώς έχασε την ζωή του σε σοκαριστικό θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, αργά το βράδυ Σαββάτου - ξημερώματα της Κυριακής, όταν, ΙΧ, που έπεσε από την αερογέφυρα (συμβολή των οδών, Πέτρου Ράλλη και Θηβών), «προσγειώθηκε» πάνω στο αυτοκίνητο του και το καταπλάκωσε, επί του παράδρομου της Γρ. Λαμπράκη.

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»:

 

«Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 33χρονος, κατευθυνόταν, μέσω της αερογέφυρας που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πέτρου Ράλλη και Θηβών, προς την Αθήνα. Για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματος, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα και έπεσε από την αερογέφυρα.

 

Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου σταμάτησε σε παράδρομο της Γρηγορίου Λαμπράκη όταν προσγειώθηκε πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 46χρονος, ο οποίος τελικά έχασε τη ζωή του. Ο οδηγός του πρώτου οχήματος, τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο».

 

 

MAMOK