Έχασε την ψυχραιμία του!

 mixo kapl arxiki

Μετά τις επανωτές πολιτικές «σφαλιάρες» από ανθρώπους και φορείς που περίμενε να είναι δίπλα του, έχασε την ψυχραιμία του!

Αυτός ο πολιτικός …γίγαντας, ο πρώην …επιτυχημένος Δήμαρχος, ο πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που ψήφισε το πρώτο μνημόνιο (και το μεσοπρόθεσμο) που στην συνέχεια παράτησε το κόμμα -που τον ανέδειξε- και μπήκε σε άλλο μπας και επιβιώσει πολιτικά, (αλλά τελικά απέτυχε) βρήκε τι φταίει, για όλες τις τελευταίες του τοπικές αποτυχίες:

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Όχι! δεν φταίει ότι τον απέρριψε και ο Θοδωρής Βασιλάκος («ορκίζονταν» ότι μαζί θα πήγαιναν στις εκλογές για να ανατρέψουν τον σημερινό κακό δήμαρχο)

Όχι! δεν φταίει ότι και η τοπική οργάνωση της ΝΔ τραβάει τον δικό της δρόμο, αφού προσπάθησε να την παρακάμψει για να πάρει την στήριξη από τα κεντρικά του κόμματος.

Όχι! δεν φταίει το κείμενο μας, για την υποταγή του σε τοπικό site, μετά από επανωτά καψόνια που του έκανε (μη δημοσιεύσεις)

Φταίει ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

Την οποία καταγγέλλει ως άθλια και πειραγμένη.

Ενημερώνουμε τον πρώην, ότι η φωτογραφία είναι αληθινή, σε χαμηλή ανάλυση, όχι πειραγμένη, όπως ψευδώς αναφέρει, γιατί δεν είχαμε πρόχειρη την πρωτότυπη (την οποία και βρήκαμε από το αρχείο μας, δείτε)

MIXOS  L 2016

Αθλιότητες είναι αυτά που γράφει, γιατί έχασε την ψυχραιμία του όπως προείπαμε, ότι δηλαδή αυτή η ιστορία είναι πληρωμένη βρωμοδουλειά από την πλευρά μας και μιλάει και για κατάντια μας… Μάλλον αναφέρεται στην δικιά του…

Απλοελληνικά μας κατηγορεί, ότι τα πήραμε από τους πολιτικούς του αντιπάλους για να την δημοσιεύσουμε!! Και οι κρίνοντες κρίνονται!

Αν ήθελε να μην δημοσιεύουμε την συγκεκριμένη φωτογραφία (λόγω ότι προέρχεται μετά από περιπέτεια υγείας, όπως λέει, [εμείς από πού να το ξέραμε, έχουμε μήπως τον ιατρικό του φάκελο;] ) θα μπορούσε να μας τηλεφωνήσει και να μας το ζητήσει.

Δεν το έκανε… ή μήπως «θα του έπεφτε η μύτη», αν προέβαινε σε μια τέτοια ενέργεια; Εδώ μπροστά σε ένα απλό siteγονάτισε, τσαλακώθηκε, υπέκυψε, προσκύνησε…

Και συνεχίζει την αθλιότητα, ο πρώην, μιλώντας για το υποτιθέμενο πειραγμένο μας μυαλό!

Εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια…

Πειραγμένο είναι το δικό του μυαλό με την μεγαλομανία του και την εξουσιομανία του, που ως «βαρόνος του χθες» και «συμπεριφερόμενος ως ιδιοκτήτης της πόλης», σύμφωνα με τον χθεσινό συνοδοιπόρο του, τον Θοδωρή Βασιλάκο, θέλει να μας εξουσιάζει μέχρι τα βαθιά του γεράματα….

Τέλος, ρωτάμε:

Μήπως πρέπει να συμβιβαζόμαστε με την ηλικία μας;

Μήπως θέλετε να σας βάζουμε μια φωτογραφία, όπως παρακάτω, πολλά χρόνια πριν;

Ο αιρετικός

 

mixos-2006

KAPLANIS-MIXOS-2b