ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΙΧΟ

VASILAKOS MIXOS

Με βαριά υπονοούμενα, για τον πρώην Δήμαρχο Λάμπρο Μίχο, ανακοίνωσε την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου ο Θοδωρής Βασιλάκος.

Μιλάει για βαρόνους του χθες, με μόνιμη ιδιοκτησιακή αντίληψη για την πόλη, οι οποίοι αποφάσισαν για τον Θοδωρή χωρίς τον Θοδωρή.

Ο Θοδωρής Βασιλάκος, όπως λέει, θα σταθεί ανυπέρβλητο εμπόδιο στον δρόμο τους για την πολυπόθητη ολική τους επαναφορά στο Δήμο.

Αν όλα αυτά γίνουν πράξη (ιδιαίτερα στον 2ο γύρο τον εκλογών) η υποψηφιότητα Μίχου φαίνεται πως αντιμετωπίζει δυσκολίες ως προς το τελικό της αποτέλεσμα.

Και θα είναι βαριά, η τυχόν, ήττα για έναν πρώην Δήμαρχο και Βουλευτή…

 

 

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ»

Φίλες και φίλοι,

Από την πρώτη στιγμή της ενασχόλησης μου, με τα κοινά της πόλης μας, αναπτύξαμε μια σχέση εμπιστοσύνης, μια σχέση αμφίδρομης και ειλικρινούς επικοινωνίας που την υπερασπίστηκα με σθένος γιατί η αλήθεια ήταν και παραμένει για εμένα ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ αρχή.

Στην μέχρι σήμερα ανιδιοτελή διαδρομή μου, με τιμήσατε πολλές φορές με την ψήφο σας και με φέρατε στην πρώτη θέση με μοναδικό κριτήριο, την άδολη προσφορά μου, για μια Αγία Βαρβάρα, ανοικτή και προσβάσιμη σε όλους τους δημότες και τις δημότισσες ανεξαρτήτως κομματικής προτίμησης η άλλης δημοτικής απόχρωσης.

Όμως, το τελευταίο διάστημα, οι «γνωστοί» κύκλοι με την μόνιμη ιδιοκτησιακή αντίληψη για το μέλλον της πόλης, αποφάσισαν πάλι για εμένα χωρίς εμένα.

Προφανώς στον δρόμο για την πολυπόθητη ολική «επαναφορά» , ο Θεόδωρος Βασιλάκος είναι το μεγάλο αλλά και όπως οι ίδιοι γνωρίζουν, το ανυπέρβλητο εμπόδιο.

Δεν υπήρξα ποτέ ένας ψυχρός διαχειριστής της εξουσίας αλλά ούτε και παλαίμαχος της πολιτικής.

Γνήσιος και μαχητικός, δεν παρασύρθηκα ποτέ από τις «καρέκλες» και τα «ακριβά» κουστούμια της εξουσίας.

Αγωνίστηκα, παθιάστηκα, λάθεψα αλλά ήμουν και θα συνεχίσω να είμαι στην πρώτη γραμμή του αγώνα, για μία Αγία Βαρβάρα «ανθρώπινη» και δημιουργική.

Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές, αποτελούν κρίσιμο σταθμό για την πορεία που θα λάβει η πόλη , τα επόμενα χρόνια.

Η δημοτική μας παράταξη, έχει το χρέος απέναντι σε όλους εσάς που την πιστέψατε από την πρώτη στιγμή να διεκδικήσει εκ νέου αυτό που της στέρησαν την προηγούμενη τετραετία, οι «υπόγειοι» μηχανισμοί και η παρασκηνιακή αθλιότητα, την διοίκηση της πόλης.

Για μια ακόμη φορά, προτάσσουμε το ΕΜΕΙΣ, απορρίπτουμε τον αδιέξοδο εγωκεντρισμό.

Στο παρελθόν σταθήκαμε όρθιοι και επιλέξαμε να συγκρουστούμε με τους εκφραστές μιας αρνητικής κατάστασης που στερεί από την δήμο μας, ευκαιρίες ανάπτυξης και δυνατότητες αναβάθμισης της ζωής των πολιτών.

Επιτέλους, σε αυτή την πόλη ήρθε η ώρα να «μιλήσουν» τα έργα και όχι τα κούφια λόγια.

Συνεχίζουμε πιο δυνατά, πιο μαχητικά, με ΕΝΩΤΙΚΟ πνεύμα.

Απομονώνουμε τους κήρυκες του τεχνητού διχασμού.

Ακυρώνουμε με τον έντιμο αγώνα μας, τα σκοτεινά σχέδια των βαρόνων του χθες.

Σε αυτήν την «μάχη» δεν πρέπει να λείψει κανείς…

Στο πλαίσιο αυτό, θα ανακοινώσουμε σύντομα την οργανωτική επιτροπή που θα δρομολογήσει την ριζική ανανέωση του συνδυασμού μας μέσα από αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες.

Είμαστε ανεξάρτητος συνδυασμός και έτσι θα παραμείνουμε.

Δεν διαιρούμε, για να «βασιλέψουμε».

Δεν διχάζουμε αλλά αγωνιζόμαστε να ενώσουμε τις υγιείς τοπικές δυνάμεις.

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, η ακηδεμόνευτη παράταξή μας θα είναι εδώ.

Πάμε μαζί.

Πάμε ΔΥΝΑΤΑ για την τελική νίκη.