ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

ARXSPILDIK

 

 

…Λευκός Καπνός στην χθεσινή (Τετάρτη 11 Μαϊου 2022) Γενική Συνέλευση του ΑΟ Χαϊδαρίου, όπου την Προεδρία του ιστορικού σωματείου, ανέλαβε ο μέχρι πρότινος, Α΄ Αντιπρόεδρος του ΔΣ, κ. Πάνος Μοσχονάς.

Μετά την λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, τον Μάρτιο που πέρασε, είχε προηγηθεί η παραίτηση του Προέδρου κ. Σωτήρη Παπαϊωάννου, ο οποίος διετέλεσε κορυφαίος διοικητικός παράγων του συλλόγου τα τελευταία 5,5 έτη.

Από τότε, σε όλα τα επίπεδα, είχαν ξεκινήσει οι διεργασίες και οι επαφές με παλαιούς, νέους, νυν παράγοντες, αλλά και επιχειρηματίες, ώστε ο ΑΟ Χαϊδαρίου να έχει διαμορφώσει τα νέα δεδομένα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας.

Εν τέλει, από το απόγευμα της Τετάρτης 11 Μαϊου 2022, ο συμπολίτης μας, πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών (2014-2019), νυν Δημοτικός Σύμβουλος, και ιδιοκτήτης Λογιστικού Γραφείου, κ. Παναγιώτης Μοσχονάς, είναι ο νέος Πρόεδρος του ΑΟΧ, διαδεχόμενος τον συνάδελφο του Λογιστή, κ. Σωτήρη Παπαϊωάννου.

Ο κ. Μοσχονάς, με καταγωγή από το Ληξούρι Κεφαλονιάς και την Μενδενίτσα Φθιώτιδας, ασχολείται ενεργά τα τελευταία έτη με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ενώ από το καλοκαίρι του 2021 είναι μέλος της Εξελεγκτικής, αλλά και της Οικονομικής Επιτροπής της ΕΠΣΑ.

Πέρα από την αλλαγή στον Προεδρικό θώκο, προέκυψε για την δεδομένη χρονική στιγμή, μία σημαντική ενεργοποίηση - είσοδος παράγοντα, καθώς στο νέο ΔΣ θα μετέχει ο γνωστός επιχειρηματίας (ιδιοκτήτης της εταιρείας αθλητικών ειδών Spiliosports) κ. Γρηγόρης Σπήλιος (με καταγωγή από το Αγρίνιο), εκπροσωπώντας και άλλους επιχειρηματίες.

Η Γενική Συνέλευση έλαβε χώρα στο κατάστημα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ», ιδιοκτησίας του τ. Προέδρου της ομάδας κ. Τάκη Σπίνουλα, ο οποίος στηρίζει το νέο αυτό διοικητικό σχήμα.

Τις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστή η πλήρης σύνθεση του νέου ΔΣ.

 

 

DDMESS1

 

 

 

DIK3

Από αριστερά, Πάνος Μοσχονάς, Τάκης Σπίνουλας, Γρηγόρης Σπήλιος

 

 

DIK1

Από αριστερά, Γρηγόρης Σπήλιος, Μανώλης Τούρλος, Νίκος Καραβίτης, Πάνος Μοσχονάς, Τάκης Σπίνουλας

 

 

DIK4

Πάνος Μοσχονάς και Γρηγόρης Σπήλιος

 

 

DIK6

Δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη ο Μανώλης Τούρλος και ξεκίνησε τον προγραμματισμό

 

 

DIK2

 

 

DIK5

 

 

 

DIK7

 

 

DDMESS1