ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΕΩΤΣΑΚΟΥ

ΜΕ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ

ARXARX

 

 

Εποικοδομητική συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη του Δυτικού Τομέα της Αθήνας, κ. Ανδρέα Λεωτσάκο, είχαν πριν λίγα 24ωρα, εκπρόσωποι από τις ομάδες του ΑΟ Χαϊδαρίου και της Δάφνης Δαφνίου.

Ο Επίτιμος Πρόεδρος του ΑΟ Χαϊδαρίου, εμβληματική ποδοσφαιρική μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και πρώην Αντιδήμαρχος της πόλης μας κ. Πέτρος Καραβίτης, ο πρώην Πρόεδρος του ΑΟΧ (νυν μέλος) κ. Τάκης Σπίνουλας, ο νέος Πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ Δάφνης Δαφνίου κ. Γιάννης Πουσαίος και ο συμπολίτης μας Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Θανάσης Σκουρτόπουλος, επισκέφθηκαν τον κ. Λεωτσάκο στο γραφείο του σε προγραμματισμένη συνάντηση, όπου συζήτησαν πολλά και διάφορα θέματα.

Οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων, τον ενημέρωσαν για τα θέματα των συλλόγων τους, ενώ η συζήτηση επικεντρώθηκε και στην κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης μας, όπου οι δύο σύλλογοι ζήτησαν από τον Αντιπεριφερειάρχη, την περαιτέρω βοήθεια και από τον δικό του θεσμό που εκπροσωπεί, προς όφελος των σωματείων του Χαϊδαρίου, αλλά και της τοπικής κοινωνίας.

Ειδικότερα, σε αυτό το εξειδικευμένο υλικοτεχνικό κομμάτι, οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν στην βελτίωση που αφορά τον φωτισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων και την περαιτέρω αναμόρφωση αποδυτηρίων και εσωτερικών χώρων.

Ο κ. Λεωτσάκος, άκουσε προσεκτικά τις παρατηρήσεις, τις απόψεις και τα αιτήματα των εκπροσώπων των δύο σωματείων, κατανοώντας την αγωνία τους για επίσπευση διαδικασιών και ενεργειών.

Σε σχετική του δήλωση, ο κ. Λεωτσάκος ανέφερε:

«Η ασφάλεια των πολιτών είναι προτεραιότητα του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργου Πατούλη. H Περιφερειακή Ενότητα του Δυτικού Τομέα Αθήνας στηρίζει την αναβάθμιση αθλητικών δομών. Τα αθλητικά σωματεία είναι ζωντανό κύτταρο και συστατικό για μία υγιή κοινωνία με υψηλά ιδανικά», ενώ σε τηλεφωνική μας επικοινωνία επεσήμανε:

«Δεν ήταν μια απλή εθιμοτυπική επίσκεψη, αλλά είχα την χαρά να υποδεχθώ τέσσερις δραστήριους κατοίκους του Χαϊδαρίου, ο καθείς με την δική του ξεχωριστή σπουδαία διαδρομή, οι οποίοι με ενημέρωσαν για τις ομάδες τους και τα προβλήματα που υπάρχουν.

Σε αυτό το θεσμικό επίπεδο που εκπροσωπώ, ακούμε, συνεργαζόμαστε ως φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε όλους τους βαθμούς, μελετάμε, σχεδιάζουμε και προχωράμε σε υλοποίηση παρεμβάσεων και έργων».

Από την πλευρά του ο πρώην Πρόεδρος του ΑΟ Χαϊδαρίου κ. Τάκης Σπίνουλας, ο οποίος διατηρεί εδώ και αρκετά χρόνια άριστες σχέσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Λεωτσάκο, καθώς και οι δύο έλκουν την καταγωγή τους από την γειτονική Αγία Βαρβάρα, τόνισε σε δήλωση που μας παρεχώρησε:

«Κατ’ αρχάς να εκφράσω την χαρά μου για την διαδρομή του κ. Ανδρέα Λεωτσάκου, τον οποίο τον γνωρίζω πολλά χρόνια και παρακολουθώ την επιτυχημένη πορεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς υπήρξε επί σειρά ετών Αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας έχοντας να επιδείξει τεράστιο έργο. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, του ανέθεσε την διοικητική διοίκηση του Δυτικού Τομέα.

Στην συνάντηση μας, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης άκουσε με κατανόηση τα θέματα που του παραθέσαμε, και είμαι σίγουρος ότι σε επίπεδο συνεργασίας των βαθμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δηλαδή της Περιφέρειας και του Δήμου, θα γίνει ότι είναι καλύτερο προς όφελος όχι μόνο των ομάδων μας, αλλά και για όλους τους κατοίκους και αθλούμενους του Χαϊδαρίου.

Άλλωστε, όπως τόνισα στην εκδήλωση του ΑΟ Χαϊδαρίου της περασμένης Τετάρτης προς τιμή των εκπροσώπων του τύπου και ηλεκτρονικών μέσων, ο ΑΟ Χαϊδαρίου είναι Αθλητικός Σύλλογος, τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο, προς αποφυγή παρερμηνειών.

Και ως εκπρόσωποι του πιο ιστορικού αθλητικού σωματείου της πόλης μας, επισκεφθήκαμε τον κ. Λεωτσάκο».

Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, ο κ. Πουσαίος, ο κ. Καραβίτης, ο κ. Λεωτσάκος, ο κ. Σπίνουλας, ο κ. Σκουρτόπουλος.

 

LEMANAK