Ο ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

 

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΑΟΧ

 

PARARXSP

 

 

 

Την αποχώρηση του από την Προεδρία του ΑΟ Χαϊδαρίου ανακοίνωσε με προσωπική του ανάρτηση στον διαδικτυακό λογαριασμό του ο Σωτήρης Παπαϊωάννου (αριστερά στην κεντρική φώτο) την Δευτέρα 27 Απριλίου 2020, καθώς όπως επεσήμανε δεν προτίθεται να συνεχίσει στις επερχόμενες εκλογικές διαδικασίες, μετά την λήξη της περιόδου.

Δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για είδηση «βόμβα», μιας και ο Σωτήρης Παπαϊωάννου από τις 7 Δεκεμβρίου 2016 που ανέλαβε την Προεδρία, διαδεχόμενος τον εμβληματικό κ. Πέτρο Καραβίτη, έπραξε στο ακέραιο το καθήκον του, χάλασε έναν… σκασμό λεφτά, και εν πάσει περιπτώσει, ενόψει μιας δύσκολης νέας - αινιγματικής αγωνιστικής περιόδου (2020-2021) εν μέσω κορονωνοϊού – προφανώς η κατάσταση θα είναι «στριμωγμένη» οικονομικά για όλους τους Έλληνες – σε προσωπικό επίπεδο, μάλλον, ορθά και σοφά σκέφτηκε!

Άλλωστε είπαμε, το καθήκον του, το οικονομικό, για την αγάπη του προς την ομάδα το έφερε εις πέρας και με το παραπάνω, αν λάβουμε υπόψιν μας μάλιστα, ότι Ελεύθερος Επαγγελματίας είναι, που, όμως, όταν δεν υπήρχε κανείς, βρέθηκε να οδηγήσει το καράβι… που λέγεται ΑΟ Χαϊδαρίου.

Αμέσως μετά την ανάρτηση του Παπαϊωάννου, το μέλος και πρώην Πρόεδρος του συλλόγου, κ. Τάκης Σπίνουλας (δεξιά στην κεντρική φώτο), σχολίασε χαρακτηριστικά στο FB του απερχόμενου Προέδρου: «Άλλος ένας ΠΡΟΕΔΡΟΣ με το ΗΘΟΣ σου φεύγει, χωρίς υπερβολή φτωχότερο το άθλημα».

Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία, όπου πάντα τα λόγια του έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αποτελούν προπομπό εξελίξεων και τάσεων, ο κ. Σπίνουλας ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Ο Σωτήρης κατατάσσεται μεταξύ των ηρώων και αιμοδοτών, αυτού που λέγεται ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Και το οποίο δεν είναι τσάμπα… είναι ακριβό το σπορ. Προφανώς και γι’ αυτό χρησιμοποίησα την έκφραση ότι το άθλημα γίνεται φτωχότερο.
Επίσης, νομίζω, ότι η αποχώρηση του Σωτήρη, είναι και η κορυφή του παγόβουνου, για το τι θα συναντήσουμε από το καλοκαίρι και για την επόμενη σεζόν στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο, διευρύνοντας λίγο το σκεπτικό που σας επισημάνω. Η κοινωνία και ο κάθε Έλληνας, από τις 4 Μαίου και μετά θα κοιτάξει την οικογένεια του, την υγεία του, την δουλειά του. Μπαίνουμε σε αχαρτογράφητα νερά. Οπότε, ναι μεν ο αθλητισμός και ειδικά το ποδόσφαιρο είναι μεγαλειώδες κοινωνικό γεγονός, αλλά μάλλον θα μπει σε δεύτερη μοίρα, οπότε τα πράγματα θα χρειαστεί να φρενάρουν… μέχρι τα πάντα να επιστρέψουν σε κανονικότητα.

Και για να ολοκληρώσω, επιστρέφοντας πάλι στον αγαπητό Σωτήρη, να πω, ότι τον τιμώ για αυτά που έκανε, ιδιαιτέρως τα οικονομικά, αλλά και γιατί το προσωπικό ήθος του, το μετέφερε στο ύφος της Προεδρίας του, αποφεύγοντας να αλλοιωθεί και να γίνει ένας ακόμη παράγοντας του ποδοσφαίρου».

Τέλος, να σας παραθέσουμε τα όσα ακριβώς έγραψε στο FB του ο Σωτήρης Παπαϊωάννου:
«´´ Επερχόμενες εκλογές´´ Με τη λήξη της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν θέλω να σας ανακοινώσω ότι δεν επιθυμώ να συνεχίσω από την θέση του προέδρου για δεύτερη συνεχόμενη τετραετία. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου και τον κόσμο της ομάδας, για τα τέσσερα όμορφα χρόνια που περάσαμε μαζί. Η ομάδα πλέον έχει αρκετούς ικανούς γηγενείς παίκτες και καλό προπονητή. Η ακαδημία συνέχισε την ανοδική της πορεία αλλά φέτος υπό την καθοδήγηση του κ. Διαμάντη Δημήτρη έκανε ρεκόρ προσέλευσης παιδιών. Τελειώνοντας θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να στηρίζω οικονομικά την ομάδα και σίγουρα το μέλλον θα μας βρει ξανά μαζί».

 

 

lemvok