ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

Ο ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ

 

GAOUL18

 

 

Για 3η σερί σεζόν ο Νίκος Γιαννουλάκης θα είναι… κάτοικος του Χαϊδαρίου και θα συνεχίσει να φορά την φανέλα του ιστορικού ΑΟ Χαϊδαρίου στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας, όπου η ομάδα της πόλης μας για την περίοδο 2018-2019 θα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις. Πριν λίγο καιρό και στις αρχικές συζητήσεις που είχε ο Γιαννουλάκης με τους παράγοντες του ΑΟΧ φάνηκε ότι ίσως υπήρχε διαφορά σε επιμέρους θέματα, αλλά στις διαπραγματεύσεις που συνεχίστηκαν και με την ενεργή εμπλοκή του Προέδρου του συλλόγου κ. Σωτήρη Παπαϊωάννου, οι δύο πλευρές σήμερα Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 κατέληξαν σε συμφωνία και ο ικανότατος ποδοσφαιριστής συνεχίζει την καριέρα του στον ΑΟ Χαϊδαρίου. Σίγουρα μια πολύ καλή εξέλιξη για την ομάδα, καθώς είναι γνωστή και η εμπειρία, αλλά και τα αγωνιστικά προσόντα του Νίκου Γιαννουλάκη.
Ο 28χρονος αριστεροπόδαρος παίκτης, που έχει αγωνιστεί ακόμη σε Πεύκη, Εθνικό Πειραιά, Ατρόμητο Πειραιά, Εθνικό Άσσιας (Κύπρος), Ιωνικό, είχε έρθει στον ΑΟ Χαϊδαρίου το καλοκαίρι του 2016 και στην πρώτη του σεζόν (2016-2017) είχε 17 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε (2017-2018) είχε 28 συμμετοχές και 3 γκολ.
Να σημειώσουμε, ότι ήδη έχουν ανανεωθεί οι συνεργασίες με τους Παύλο Χριστούλη, Χάρη Μίχο, ενώ έχουν αποκτηθεί οι Θανάσης Κλουβάτος και Γιώργος Παληγεώργος.

 

KTAL

 «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» μουσικό μεζεδοπωλείο: Στρ. Καραϊσκάκη 26 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5901455