Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ARXSPINNOK

 

 

Ο ΑΟ Χαϊδαρίου, η πλέον ιστορική ομάδα της πόλης μας, με την τεράστια διαδρομή στα εθνικά και επαγγελματικά πρωταθλήματα, και μεταξύ των κορυφαίων σωματείων της Αθήνας εδώ και δεκαετίες, στηρίζεται αποκλειστικά, προκειμένου να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, από τους φίλους επαγγελματίες και επιχειρηματίες, που εδρεύουν στο Χαϊδάρι, διατηρώντας έτσι ζωντανό το μεγάλο κοινωνικό γεγονός, που λέγεται τοπικός αθλητισμός και ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, όλο και περισσότεροι, είναι οι επαγγελματίες και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας και ο καθένας με τον δικό του τρόπο, βρίσκεται κοντά στην ομάδα.

Πλέον, ο ΑΟ Χαϊδαρίου, που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ της φετινής σεζόν 2022-2023, έχει δίπλα του έναν ακόμη ισχυρό σύμμαχο.

Ο λόγος για τον επιχειρηματία κ. Γιάννη Κυριακόπουλο, που διατηρεί στην πόλη μας (“ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ”, κτλ.) και σε άλλους όμορους Δήμους, καταστήματα μαζικής εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος, και ο οποίος μάλιστα μετέχει ενεργά σε αυτό που λέγεται ελληνικός αθλητισμός, ως Πρόεδρος στην ομάδα μπάσκετ “Ionikos Nikaias BC”.

Ο κ. Κυριακόπουλος, στηρίζει έμπρακτα πλέον την προσπάθεια του ΑΟ Χαϊδαρίου και εκ μέρους του ΔΣ της ομάδας, ο εμβληματικός παράγοντας του συλλόγου και Πρόεδρος του ΣΚΥΕ (Σύλλογος Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος – Χαϊδαρίου), κ. Τάκης Σπίνουλας (κεντρική φώτο), προέβη στην εξής δήλωση:

“Εκ μέρους του ΔΣ του ΑΟ Χαϊδαρίου, αλλά και ο ίδιος προσωπικά, ευχαριστούμε τον κ. Γιάννη Κυριακόπουλο, έναν επιτυχημένο και διακεκριμένο επιχειρηματία, αλλά και φίλο του αθλητισμού, με την ιδιότητα του Προέδρου της ομάδας μπάσκετ του Ιωνικού Νίκαιας, ο οποίος κάνει το αυτονόητο, βοηθά την ομάδα της πόλης μας, όπου δραστηριοποιείται και επαγγελματικά. Ο Γιάννης Κυριακόπουλος, δίνει ένα ακόμη παράδειγμα, για το πώς πρέπει να σκέφτονται οι επιχειρηματίες, και πώς να στηρίζουν τις τοπικές κοινωνίες, μέσω θεσμών, συλλόγων, σωματείων, κτλ.

Τον ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας, με απέραντο σεβασμό και ευγνωμοσύνη, για την έμπρακτη και γενναία συνεισφορά του προς το ιστορικό σωματείο μας».

 

 

KATLEZ