…ΠΗΡΑΝ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΟΙ ΖΙΖΗΛΑΣ, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

ANADAOX

 

 

Υλοποιείται γοργά και ισχυρά ο προγραμματισμός του ΑΟ Χαϊδαρίου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 και της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ, όπου το ιστορικό σωματείο πάντα πρωταγωνιστεί.

Στις 30 Μαϊου 2022 είχαμε την πρώτη ανανέωση με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Γιώργο Παληγεώργο, ακολούθησαν οι ανανεώσεις με το τεχνικό τιμ, τον προπονητή Γιάννη Χλωρό και τον γυμναστή Παναγιώτη Τσαγκαράτο, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων ανέλαβε πριν λίγα 24ωρα ο Στέλιος Σκυριώτης.

Χθες, αργά το βράδυ Δευτέρας 13 Ιουνίου 2022 ο σύλλογος έκανε ηχηρή μεταγραφή με την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού Αλέξανδρου Καββαδία από την ΠΑΕ Αιγάλεω, ενώ σήμερα νωρίς το μεσημέρι, Τρίτης 14 Ιουνίου 2022, ο ΑΟΧ προχώρησε σε τρεις (3) ανανεώσεις συνεργασιών.

Πιο συγκεκριμένα, με την ομάδα ανανέωσαν τις συμφωνίες τους, οι Παναγιώτης Ζίζηλας, Γιάννης Αντωνόπουλος και Μιχάλης Καλογερόπουλος.

Ο πολύπειρος, ποιοτικός και ηγετικός κεντρικός αμυντικός Παναγιώτης Ζίζηλας, είναι γεννημένος το 1985 και την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2021-2022) έπαιξε σε 15 ματς με τον ΑΟ Χαϊδαρίου.

Ο 20χρονος αμυντικός χαφ Γιάννης Αντωνόπουλος έκανε 17 εμφανίσεις με την φανέλα του Χαϊδαρίου την αγωνιστική χρονιά που πέρασε, ενώ ο 20χρονος αριστερός ακραίος, Μιχάλης Καλογερόπουλος, κατέγραψε στο ίδιο χρονικό διάστημα 16 συμμετοχές.

Στην κεντρική φώτο και στο αριστερό πλάνο, ο Γιάννης Αντωνόπουλος (αριστερά) και ο Παναγιώτης Ζίζηλας (δεξιά) έχοντας εν μέσω τον παράγοντα στου σωματείου Μανώλη Τούρλο, ενώ στο δεξί πλάνο, ο κ. Τούρλος με το νεαρό Καλογερόπουλο.

Οι διοικούντες του ΑΟΧ και οι τρεις (3) παραπάνω παίκτες, συναντήθηκαν πριν λίγες ώρες στις εγκαταστάσεις (SHON ROOM) της εταιρείας “SPILIOS SPORTS” στο Αιγάλεω.

 

 

SPILNEW