GS ARXIKI

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ Γ.Σ. ΑΙΓΑΛΕΩ!

 

Στο Κολυμβητήριο "Πλάτωνας" στη Νίκαια πραγματοποιήθηκαν οι Χειμερινοί Αγώνες Προαγωνιστικών κατηγοριών στις 06-08/03/15.
Τον Γ.Σ.Αιγάλεω εκπροσώπησαν εννιά αθλητές με αξιέπαινες επιδόσεις.
Η αθλήτριά μας ΜΕΪΜΑΡΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ κατέλαβε την 1η θέση στα 50 πρόσθιο και την 2η θέση στα 100 και 200 πρόσθιο.
Η ΜΕΤΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 4η θέση στα 400 ελεύθερο και 7η θέση στα 100 ελεύθερο.
Οι αθλητές μας ΤΣΑΝΤΗΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΑΡΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΚΑΡΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ, ΒΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, ΤΣΙΡΙΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΛΟΥΚΑΣ, και ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, έκαναν μεγάλη προσπάθεια "κατέβασαν" τους χρόνους τους και είχαν πολύ καλή απόδοση.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!
Συγχαρητήρια και στον προπονητή της προαγωνιστικής κατηγορίας ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΓΙΩΡΓΟ για την υπομονή, την επιμονή και πάνω απ'όλα για την αγάπη που δείχνει στους αθλητές μας.

GS 1

 

 

 

ΠΕΤΑΕΙ ΓΙΑ ΛΙΣΑΒΟΝΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΛΑΝΟΣ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΙΓΑΛΕΩ

 

Με πολύ χαρά και συγκίνηση ο Γ.Σ. Αιγάλεω έλαβε την περασμένη εβδομάδα Δελτίο Τύπου από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας,για τις Εθνικές Ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στις Πολυεθνείς Συναντήσεις Κολύμβησης.
Στις 27 Μαρτίου ο αθλητής μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΛΑΝΟΣ θα πετάξει με την ομάδα της Εθνικής Ελλάδας για τη Λισαβόνα της Πορτογαλίας για την κατηγορία Παίδων.
Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Αιγάλεω,συναθλητές και γονείς, του ευχόμαστε Καλή Επιτυχία, " να ξέρεις Παναγιώτη ότι μας κάνεις όλους πολύ περήφανους " !!!
Συγχαρητήρια και στους προπονητές μας Γιώργο Μανιάτη και Γιώργο Διαμαντή, για τη δουλειά,την προσπάθεια και την αγάπη που δείχνουν στους αθλητές μας!!!
Νομίζουμε ότι η επιτυχία του Παναγιώτη είναι η επιβεβαίωση και η επιβράβευση γι'αυτή τους την προσπάθεια.

GS 2