«ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ»

 

 

 

tennis 01

 

 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ετήσια Γιορτή του τμήματος Τένις του Δήμου Χαϊδαρίου την Πέμπτη 9 Ιουνίου. Το πρόγραμμα Εκμάθησης Αντισφαίρισης ξεκίνησε πριν από Εικοσιπέντε (25) Χρόνια στο Δήμο μας όταν δεν υπήρχε κανένας σύλλογος αντισφαίρισης στο Χαϊδάρι. Έτσι άνοιξε ο δρόμος για το άθλημα στις αρχές του '90 στην πόλη μας και εικοσιπέντε χρόνια μετά έπρεπε να το γιορτάσουμε ανάλογα:

Ο Νο1 στον Κόσμο στην κατηγορία U18 Στέφανος Τσιτσιπάς, μαζί με τον Πρωταθλητή Ελλάδος στην κατηγορία Α16, Κωστάρα Παναγιώτη, και τους Πέτρο Τσιτσιπά, Γιώργο Παπαγεωργίου, Γιάννη Παπαιωάννου από τον Α.Ο.Α.Χ. και Γιώργο Φωκά από τον Α.Ο. Πετρούπολης, αθλητών και πρώην αθλητών της Εθνικής Ομάδας, πρόσφεραν εξαιρετικής ποιότητας τένις σε πάνω από 500 παρευρισκόμενους που βρέθηκαν στα Δημοτικά Γήπεδα.

Η γιορτή ξεκίνησε με ανοιχτό μάθημα-προπόνηση από τα παιδιά που συμμετέχουν στα Προγράμματα Εκμάθησης. Στη συνέχεια τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν με τους πρωταθλητές. Ακολούθησε απονομή κυπέλλων και μεταλλίων στους μικρούς και μεγάλους νικητές, των τουρνούα που διοργανώθηκαν μέσα στη χρονιά. Οι απονομές έγιναν από τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου Μιχάλη Σελέκο, τον Αντιδήμαρχο Καραγιάννη Νίκο και Δημοτικούς Σύμβουλους.

Η βραδιά έκλεισε με τον αγώνα επίδειξης από τους κορυφαίους αθλητές, με τον κόσμο να εντυπωσιάζεται από το παιχνίδι τους, που κράτησε πάνω από δυο ώρες. Ακριβώς αυτό ήταν το πνεύμα της εκδήλωσης. Ο πρώτος στον κόσμο, με εξαιρετικό ήθος και απλότητα, ενέπνευσε τους μικρούς αθλητές ώστε να κυνηγήσουν τους στόχους τους όποιοι και αν είναι αυτοί.

Στο τέλος τους εκδήλωσης τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το ίνδαλμα τους, τον κορυφαίο τους παγκόσμιας κατάταξης, Στέφανο Τσιτσιπά, και όλους τους αθλητές, και να πάρουν δώρα και αυτόγραφα.

                                                                                   Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Χαϊδαρίου

 

 

 

 

 

 

tennis 02

 

 

 

tennis 03