ΠΕΝΤΕ (5) ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ΚΑΙ PIZZA YESS!

ARXVYE

 

 

Για 5η σεζόν συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους, η κορυφαία PIZZA YESS των δυτικών προαστίων και η ιστορική ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ. Η τοπική επιχείρηση των δυτικών προαστίων, αλλά ταχύτατα αναπτυσσόμενη, επιχείρηση PIZZA YESS, του κ. Χαράλαμπου Κούτρα, είναι και την σεζόν 2020-2021, χορηγός του ένδοξου σωματείου της Αγίας Βαρβάρας στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ, μια συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών που ξεκίνησε το 2017.

Ο κ. Κούτρας για μία ακόμη φορά αποδέχθηκε ευγενικά και με παρρησία το αίτημα των παραγόντων της ΑΠΕ και συναίνεσε για την ανανέωση της συνεργασίας.

«Πέρα από χαρά να στηρίζει η επιχείρηση μου έναν ιστορικό σύλλογο, όπως η ΑΠΕ που εκπροσωπεί την Αγία Βαρβάρα, θεωρώ ότι είναι καθήκον ή, αν θέλετε, ιερά υποχρέωση, των τοπικών επαγγελματιών, να στηρίζουν με τον δικό τους τρόπο και όσο μπορούν, δομές, συλλόγους και σωματεία των κατά τόπους κοινωνικών ιστών. Δεν πρέπει να είμαστε μακριά, ή, αποκομμένοι, από τις κοινωνίες και τις δράσεις τους, εστιάζοντας μόνο στο κέρδος. Πέρα από το εμπορικό ή, το διαφημιστικό κομμάτι, που αποσκοπούν αυτές οι ενέργειες, νομίζω ότι έμπρακτα συμβολίζει την προσπάθεια να γίνουν οι κοινωνίες μας και οι πόλεις μας καλύτερες, ενισχύοντας την αλληλεγγύη και την προσφορά, ειδικά σε ότι αφορά τη νεολαία και τον αθλητισμό», μας τόνισε ο νεαρός επαγγελματίας κ. Κούτρας, που λειτουργεί επιτυχημένα εδώ και 15 χρόνια την επιχείρηση του, την PIZZA YESS, στο Χαϊδάρι, μία επιχείρηση, η οποία τα τελευταία 6 χρόνια έχει αναπτυχθεί ραγδαία μέσω της υπηρεσίας ντιλίβερι, εκτός από το Χαϊδάρι, σε Αγία Βαρβάρα, Αιγάλεω, όπως και στα όρια του Χαϊδαρίου με Κορυδαλλό (Σχιστό) και Περιστέρι, αποκτώντας φανατικό γευστικό κοινό!

 

* Στην κεντρική φώτο, αριστερά, ο ιδιοκτήτης της PIZZA YESS κ. Χαράλαμπος Κούτρας, και δεξιά ο Πρόεδρος της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, κ. Κώστας Βόσσος.

 

 

YESSNEW