ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΠΛΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

ARXAPHR

 

 

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη (τεράστιο βήμα για την παραμονή) για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα – η πρώτη της μακριά από την Αγία Βαρβάρα για την σεζόν 2021-2022 στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ – η οποία στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, νίκησε στο Ηράκλειο την τοπική ΑΕ με 0-2, σε αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 27 Νοεμβρίου 2021.

Τα «χρυσά» γκολ για την ομάδα της πόλης μας, σημείωσαν ο Κυβέλος στο 71΄ και ο Τζώρτζης στο 91΄.

Διαιτητής ο Τσουκαλάς, με βοηθούς τους Τσολακίδη, Σαμοϊλη.

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Ντάλλας, Καρώνης, Καλιακούδας, Λιαπίδης Γ. (66΄ Μπαφατάκης), Βακερλής, Παρασκευάς (82΄ Κουτσούκος), Ράμμος (75΄ Λιαπίδης Β.), Χρήστου, Αλεξιάς (46΄ Σταυρογιάννης), Ηλιακίδης (46΄ Τελχάϊ), Γκρέμι.

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ξυδιάς, Μαζμανίδης, Τζώρτζης, Κυβέλος, Μαθιούδης, Γολίδης, Τσαγκάρης (63΄ Μπάκας Π.), Πατσατζόγλου, Παναγιωτόπουλος, Κατσικανταής, Παναγιωτίδης (90΄ Τσιγκόπουλος).

 

* Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, μετά από αυτό το ματς της 10ης αγωνιστικής, έχει 13 βαθμούς με 4 νίκες, μία (1) ισοπαλία, 4 ήττες, ένα (1) ρεπό και τέρματα 9-9.

 

* Η 10η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τα αυριανά ματς (Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021): Σούρμενα – Άτταλος, Νέα Ιωνία – Πετράλωνα, Χολαργός – Αθηναϊκός, ΓΣ Αργυρούπολης – Βριλήσσια, ρεπό ο Αστέρας Ζωγράφου.

 

* Στην κεντρική μεγάλη φώτο, στην εξέδρα του γηπέδου Ηρακλείου, πάνω (αριστερά) ο Μιχάλης Γούναρης και δεξιά ο Πρόεδρος της ΑΠΕ Κώστας Βόσσος, ενώ κάτω οι παλαίμαχοι της ΑΠΕ, Τάκης Γιαννόπουλος (αριστερά) και Γιάννης Μιχαλόπουλος (δεξιά). Στις μικρές ένθετες, οι δύο σκόρερ, πάνω ο Κυβέλος και κάτω ο Τζώρτζης.

 

 

FASS

 

 

VOSSMAKET