ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

 ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ΑΠΕ

TSOUKTAX

 

 

Βαριά θλίψη για την πόλη μας την Αγία Βαρβάρα, στο άκουσμα της είδησης ότι αργά το βράδυ της Τετάρτης 17 Νοεμβρίου 2021, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 68 ετών το Λιοντάρι της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ο Γενικός Αρχηγός της, Χρήστος Τσουκαλάς.

Ένας μαχητής, ένα πραγματικό λιοντάρι και από τα εμβληματικά πρόσωπα του συλλόγου, που τον υπηρέτησε ως παίκτης και ως παράγοντας για περίπου μισό αιώνα, τα τελευταία χρόνια πάλευε – ...πάλι ως λιοντάρι – με ορισμένα προβλήματα υγείας, χωρίς αυτό βέβαια να αναιρεί τον... συνδυασμό για την απόλαυση ενός τσιγάρου στο αίθριο χώρο των αποδυτηρίων στο γήπεδο Ριμινίτικα.

Ο Κορίνθιος την καταγωγή, Χρήστος Τσουκαλάς, πραγματικό λιοντάρι, εκεί συνήθως στην δεξιά πτέρυγα, αλλά με καρδιά αγνού παιδιού, από πάρα πολύ μικρή ηλικία φόρεσε την κυανόλευκη φανέλα, παίζοντας με την ΑΠΕ για δεκαετίες σε όλες τις κατηγορίες από την Γ΄ έως την Α΄ ΕΠΣΑ, σε δύσκολα, αλλά και σε καλά χρόνια, την οποία μετά το τέλος της καριέρας του την υπηρέτησε από διοικητικά πόστα, κυρίως αυτό του Γενικού Αρχηγού. Επίσης αξιοσημείωτη η παρουσία του ως παράγοντας και στον ιστορικό Βύζα Μεγάρων, επί Προεδρίας του συμπολίτη μας κ. Δημήτρη Τραγκουμανίδη.

…Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά. Απλώς μορφές όπως ο Χρήστος Τσουκαλάς δεν λησμονιούνται στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα! Ανήκουν στο Πάνθεον της ιστορίας για να μας θυμίζουν τι σημαίνει αληθινή μάχη και άδολη αγάπη για τον σύλλογο. Και ο Χρήστος ήταν μέχρι την τελευταία στιγμή εκεί. Και θα είναι…

 

 

MAMOK