ΕΠΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕ ΣΤΟΝ Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

arxvri

 

 

Τρίτο σερί θετικό αποτέλεσμα για τη νεανική ΑΠΕ Αγία Ελεούσα του Νίκου Κουνάδη, η οποία το πρωί της Κυριακής 31 Οκτωβρίου 2021 στο γήπεδο Ριμινίτικα της Αγίας Βαρβάρας, νίκησε εντός έδρας με 3-0 τα Βριλήσσια, για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ.

Δίκαιο το αποτέλεσμα, όπου η ΑΠΕ επέδειξε αγωνιστική σοβαρότητα, απέναντι στην μαχητική ομάδα των Βριλησσίων.

Στο 53΄ ο Γιαννόπουλος, που είχε μπει αλλαγή, ανατράπηκε από τον Τσιτόφωτο, κερδίζοντας φάουλ σε καλή θέση, αλλά και την αποβολή του αμυντικού των φιλοξενούμενων με 2η κίτρινη κάρτα. Το φάουλ εκτέλεσε ο Τσαγκάρης, πετυχαίνοντας το 1-0.

Σίγουρα η αριθμητική υπεροχή, ωφέλησε την ΑΠΕ. Στο 73΄ ο Τζώρτζης με πλασέ πέτυχε το 2-0, ενώ στο 86΄ ο Μαζμανίδης με σουτ από 40 μέτρα, έγραψε το τελικό 3-0.

Διαιτητής ο Παναγιωτάρας με βοηθούς τους Βαμβακά και Καμπιώτη.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ξυδιάς, Μαζμανίδης, Σωτηρίου (46΄ Γιαννόπουλος), Κυβέλος, Μπίκος, Γολίδης (84΄ Μαθιούδης), Τσαγκάρης (87΄ Σκαπέτης), Πατσατζόγλου (64΄ Παναγιωτίδης), Μπάκας Π. (87΄ Παυλάκος), Κατσικανταής, Τζώρτζης

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: Τζεβελέκης, Παπουτσής (57΄ Νικόλα), Γκιονάϊ, Τσιτόφωτος, Δημητρέλος, Μπακέας, Κουρής (57΄ Τίγκας), Αραμπατζής, Κόκκινος, Μότσιος, Παπαδημητρόπουλος (87΄ Παπαδόπουλος)

 

 

tavernnnn