…ΞΕΜΠΟΥΚΩΣΕ Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ΣΕ 96 ΩΡΕΣ!

APARXX

 

 

 

Είναι νεανική ομάδα η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, οπότε από μόνο του αυτό το στοιχείο, καθιστά δύσκολη την αποστολή του σωματείου για την φετινή σεζόν 2021-2022 στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ.

Ο ιστορικός σύλλογος της πόλης μας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τρεις (3) σερί ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, και μάλιστα σε αυτά τα τρία (3) παιχνίδια είχε μηδέν (0) ενεργητικό στην επίθεση.

Την Τετάρτη που πέρασε (13 Οκτωβρίου 2021) η «Αγία» για το κύπελλο ΕΠΣΑ, νίκησε εντός έδρας με 4-3 τον Ιάσωνα Ιλίου και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Χατ-τρικ (3 γκολ) πέτυχε ο ταλαντούχος Ηλίας Παναγιωτόπουλος, ενώ το άλλο γκολ ο μαχητικός Αντώνης Τσαγκάρης.

Λίγα 24ωρα μετά, το πρωί της Κυριακής 17 Οκτωβρίου 2021, για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, κέρδισε στα Ριμινίτικα με 3-0 τα Πετράλωνα, σημειώνοντας την… παρθενική της νίκη. Το πρώτο γκολ σημείωσε ο 17χρονος Χρήστος Πατσατζόγλου, ενώ δύο (2) τέρματα πέτυχε ο Δημήτρης Γιαννόπουλος.

Μέσα λοιπόν σε 96 ώρες (4 μέρες), η ομάδα της πόλης μας, κοινώς… ξεμπούκωσε, πετυχαίνοντας 7 γκολ και δύο (2) νίκες, αποτελέσματα ψυχολογίας και ανάκτησης αγωνιστικής αυτοπεποίθησης, προκειμένου οι νεαροί επί το πλείστον παίκτες του Νίκου Κουνάδη, να πάρουν τα πάνω τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Παιχνίδια όπως αυτά που ακολουθούν με Αθηναϊκό (εκτός), Βριλήσσια (εντός), Άτταλος (εκτός) – και μετά την 8η αγωνιστική ρεπό – κρίνονται πολύ απαιτητικά και το αγωνιστικό σύνολο της ΑΠΕ πρέπει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του, μαζεύοντας όσους παραπάνω βαθμούς μπορεί.

Στο ματς με τα Πετράλωνα ο Πατσατζόγλου έκανε το 1-0 στο 3΄, ενώ ακολούθησαν άλλα δύο (2) γκολ από τον Γιαννόπουλο στο 25΄ και στο 30΄.

Διαιτητής ήταν ο Κελεκίδης με βοηθούς τους Μπακογιάννη, Νταρακλίτση.

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ξυδιάς, Μαζμανίδης, Σωτηρίου (62΄ Καζάλας), Μπάκας Αλ., Μπίκος, Γολίδης (62΄ Μαθιούδης), Τσαγκάρης, Πατσατζόγλου (62΄ Μπάκας Π.), Παναγιωτόπουλος (78΄ Σκαπέτης), Γιαννόπουλος (46΄ Παναγιωτίδης), Κατσικανταής.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Ζούλιας, Λιόνης, Πάλλης (68΄ Μουντράκης), Κόντης (74΄ Παρασκευόπουλος), Τσαμπράς, Μπούρσαλης, Κουτλής (68΄ Λογοθέτης), Δανάς, Χατζηκυριάκος (83΄ Ντανίκας), Σάλεμ, Παναγιωτόπουλος (46΄ Φιλιππάτος).

 

 

papagalf7a