ΠΑΛΕΨΕ Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

arxapnion

 

 

Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, σε αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής 10 Οκτωβρίου 2021, η Νέα Ιωνία νίκησε με 1-0 την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

Καλό και δυνατό ματς, όπου η γηπεδούχος πέτυχε την δεύτερη νίκη της σε τρεις (3) αγώνες, ενώ η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα υπέστη την 3η σερί ήττα της, παρότι προσπάθησε και πάλεψε.

Στο 1΄ ο Γιαννόπουλος είχε μεγάλη ευκαιρία για την ΑΠΕ, αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ. Στο 28΄ ο Κομνηνός με ψηλοκρεμαστό πλασέ σημείωσε το 1-0. Στο 65΄ η ΑΠΕ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπίκου με 2η κίτρινη κάρτα, ενώ στο 82΄ ο Παναγιωτίδης είχε καλή ευκαιρία με κεφαλιά για να ισοφαρίσει.

Διαιτητής ο Δημητρακόπουλος με βοηθούς τους Μαραθωνίτη, Μπάγια.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Παπουτσής, Σταθόπουλος, Αχμέτ (20΄ λ.τ. Πετράς), Νταϊφώτης (55΄ Μιχελής), Μπάστας, Μπανιάς, Ούτσικας (55΄ Κολόκας), Σισέ, Μπεσού (75΄ Παπαδόπουλος), Βουτσιώτης (55΄ Ντερμίσι), Κομνηνός.

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ξυδιάς, Μπάκας Αλ., Τζώρτζης (46΄ Μαθιούδης), Κουτσαγγελής (60΄ Μπάκας Π.), Μπίκος, Κυβέλος (75΄ Παναγιωτίδης), Γολίδης (60΄ Τσαγκάρης), Πατσατζόγλου, Παναγιωτόπουλος, Γιαννόπουλος, Κατσικανταής (78΄ Παυλάκος)

 

 

monotab