Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΣΤΟ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ – ΧΟΛΑΡΓΟΣ

 

APXAPXOL

 

 

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΕΠΣΑ (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθήνας) κ. Παναγιώτης Δημητρίου βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 3 Οκτωβρίου 2021 στο γήπεδο Ριμινίτικα της Αγίας Βαρβάρας και παρακολούθησε τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α΄ Αθήνας, Αγία Ελεούσα – Χολαργός, όπου οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με 0-4 και έπιασαν κορυφή στην βαθμολογία.

Ο κ. Δημητρίου ήρθε λίγο μετά την έναρξη της συνάντησης – κοντά στο 3΄ - και αποχώρησε στο 50΄ περίπου, όταν το σκορ ήταν 0-2.

Ο πιο έμπειρος Χολαργός, πήρε την εμφαντική νίκη με 0-4, απέναντι στο νεανικό συγκρότημα της ΑΠΕ, όπου όπως έχουμε γράψει, στόχος της «Αγίας» είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Η Αγία Ελεούσα του Νίκου Κουνάδη, ήταν πολύ κινητική και μαχητική στο πρώτο μισάωρο του αγώνα, είχε κάποιες ευκαιρίες, και σίγουρα αυτή η εικόνα δεν προμήνυε το τελικό 0-4. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Η ποιοτική, πιο έμπειρη και ισχυρή ομάδα του Χολαργού με τεχνικό τον Σπύρο Μόχλα, προηγήθηκε στο 35΄ (0-1) με τον Ζαχαρόπουλο, ενώ στο 49΄ ο Χατζής σημείωσε το 0-2. Ο Σκούμας πέτυχε δύο (2) τέρματα στο 75΄ και στο 81΄ για να διαμορφώσει το τελικό 0-4.

Στο 87΄ η ΑΠΕ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Μαζμανίδη, ενώ ο Παναγιωτόπουλος είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους στο 90΄.

Διαιτητής ο Μαχαίρας με βοηθούς τους Αργυριάδη και Καραγεώργο.

 

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ξυδιάς, Μαζμανίδης, Παυλάκος (51΄ Καζάλας), Μπάκας Αλ., Μπίκος, Γολίδης (64΄ Τσαγκάρης), Μπάκας Π., Πατσατζόγλου, Παναγιωτόπουλος, Γιαννόπουλος, Κατσικανταής (78΄ Μαθιούδης)

 

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Μολφέσης, Ντόβας, Τσαγκάρης, Μηλιώνης, Τσίρος, Τσουτσουδάκης, Τσιαντής (46΄ Μυλωνάς), Ζαχαρόπουλος, Χατζής (77΄ Μιχελής), Γκαγκώσης (46΄ Κρασώνης), Σκούμας

* Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, Αργυριάδης, Γιαννόπουλος, Μαχαίρας, Τσουτσουδάκης, Καραγεώργος

 

* Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ: Σε επικοινωνία που είχαμε με τον προπονητή του Χολαργού κ. Σπύρο Μόχλα μας επεσήμανε τα εξής για την φιλοξενία: «Εκ μέρους όλων στον Χολαργό, της διοίκησης και των παραγόντων μας που παραβρέθηκαν, των παικτών, του τεχνικού επιτελείου και των φίλων της ομάδας μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ιστορικό σύλλογο της ΑΠΕ για την εξαίρετη φιλοξενία που μας παρείχε. Παράδειγμα προς μίμηση για όλους στην ποδοσφαιρική Αθήνα η άψογη φιλοξενία της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα».

 

* ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ης αγωνιστικής 2ου ομίλου Α΄ ΕΠΣΑ: Βριλήσσια – Πετράλωνα 1-0, Άτταλος – Νέα Ιωνία 2-0, Αστέρας Ζωγράφου – ΓΣ Αργυρούπολης 0-0, Ηράκλειο – Σούρμενα 2-0, Αγία Ελεούσα – Χολαργός 0-4, Ρεπό ο Αθηναϊκός.

 

* ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: Αθηναϊκός – Βριλήσσια, Πετράλωνα – Άτταλος, Νέα Ιωνία – Αγία Ελεούσα, Χολαργός – Αστέρας Ζωγράφου, ΓΣ Αργυρούπολης – Ηράκλειο, Ρεπό τα Σούρμενα

 

 

vathhh

 

 

 

VOSSMAKET

 

 

 

P1

 

P2

 

P3

 

P4

 

P5

 

P6

 

P7

 

 

DOMOKYR

 

 

P8

 

P9

 

P10

 

P11

 

P12

 

 

P13

 

P14

 

 

FOINIKESOK

 

 

 P15

 

P16

 

P17

 

P18

 

P19

 

P20

 

P21

 

 

NECTΟΚ

 

 

 

P22

 

 

P23

 

 

P24

 

 

P25

 

 

P26

 

 

P27

 

 

P19

 

 

VOSSMAKET