ΙΣΟΠΑΛΗ ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

 

Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

FILAPP

 

 

Στο πρώτο εκτός έδρας φετινό της φιλικό ματς, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 για το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, το απόγευμα του Σαββάτου 28 Αυγούστου 2021, ήρθε ισόπαλη, με σκορ 1-1, απέναντι στην δυνατή Νέα Ιωνία.

Μέχρι τώρα, στα τρία (3) εντός έδρας φιλικά παιχνίδια, η ΑΠΕ έχει επιβληθεί με 1-0 επί της Κ19 του Απόλλωνα Αθηνών, ήρθε ισόπαλη (2-2) με την Κ19 του Ατρόμητου Περιστερίου (Κ19), ενώ χωρίς γκολ (0-0) έληξε και η συνάντηση με τον Ήφαιστο Περιστερίου την περασμένη Κυριακή 22 Αυγούστου 2021.

Στην σημερινή συνάντηση, η Νέα Ιωνία προηγήθηκε στο 36΄ με σου του Ντερμίσι, ενώ για την ΑΠΕ ισοφάρισε με πέναλτι στο 89΄ ο Πατσατζόγλου.

Η Νέα Ιωνία ξεκίνησε με τους: Μπακόλα, Σταθόπουλο, Σιγάλα, Πολυχρονάκη, Νταϊφώτη, Παπαδόπουλο, Μουσταφά, Μπανιά, Κολόκα, Ντερμίσι, Ούτσικα, ενώ αγωνίστηκαν ακόμη οι: Παπουτσής, Μπάστας, Κομνηνός, Κουτσούκος, Λουκόπουλος, Παυλίδης, Γεντίκης, κ.α.

Η ΑΠΕ ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Ξυδιά, Τζώρτζη, Μακρή, Κυβέλο, Μπίκο, Μαθιούδη, Μαζμανίδη, Πατσατζόγλου, Κατσικανταή, Τσαγκάρη, Γολίδη, ενώ έπαιξαν ακόμη οι Μπάκας Π., Κουτσαγγελής, Παυλάκος, Παναγιωτίδης, Λούτσο, Πρίσκος, Σωτηρίου, Σκαπέτης, κ.α.

 

 

ESOTRUCK